in

«Του τράβηξα το τσαντάκι, με έσπρωξε και τον μαχαίρωσα»….

Σοκ προκαλεί η ομολογία του 17χρονου Αλβανού που μαχαίρωσε τον 18χρονο Δημήτρη στην Ακρόπολη για να τον ληστέψει καθώς ο νεαρός δράστης εμφανίστηκε αδιανόητα κυνικός μιλώντας στους αστυνομικούς μετά τη σύλληψή του.

  • «Του τράβηξα το τσαντάκι του, όμως αυτός με έσπρωξε και τότε τον μαχαίρωσα δυο φορές, μία στην κοιλιά και μία στο λαιμό αν θυμάμαι καλά» είπε ο 17χρονος μαχαιροβγάλτης ο οποίος προσπάθησε να κρύψει τα ίχνη του βάζοντας στο πλυντήριο τα ματωμένα από την επίθεσή του ρούχα.

Όπως αποκάλυψε, μάλιστα, ο 17χρονος σεσημασμένος μαχαιροβγάλτης πρόσχημα για να πλησιάσει το 18χρονο θύμα του προκειμένου να του πάρει το κινητό τηλέφωνο ήταν το τσιγάρο.

  • «Είδαμε κάτι άτομα και αποφασίσαμε να τους πάρουμε τα κινητά τηλέφωνα. Με την πρόφαση ότι ήθελα τσιγάρο, τους πλησίασα και τους ζήτησα ένα. Όταν πλησιάσαμε, έπιασα τον έναν και έβγαλα ένα μαχαίρι που είχα στην αριστερή τσέπη του παντελονιού μου, το ακούμπησα στην κοιλιά του και του είπα να μου δώσει το κινητό του τηλέφωνο. Του τράβηξα το τσαντάκι του όμως αυτός με έσπρωξε και τότε τον μαχαίρωσα δυο φορές, μία στην κοιλιά και μία στο λαιμό αν θυμάμαι καλά» είπε ο 17χρονος στην κατάθεσή του που αποκάλυψε το protothema, αντιμετωπίζοντας πλέον την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Σοκ! Νεκρός διευθυντής του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης Μισέλ Δημόπουλος

Η περιουσία του Γεωργούλη – 300.000 στο εξωτερικό και 4 ακίνητα. “Μέχρι 15 χρόνια φυλακή”!