in ,

OMGOMG LOLLOL CryCry

Παρασκήνιο – Τώρα αρχίζουν τα ζόρια για τον «Έρωτα φυγά». Τι ζητάει ο Αντ1

Δεν είναι και τόσο εύκολα τα πράγματα με τον «Έρωτα φυγά» και τους «Αργοναύτες» όσο και αν διευκόλυνε την κατάσταση το Open και η Barking Well Media του Νίκου Κοκλώνη.

 

  • Ο ΑΝΤ1 δεν έχει υπογράψει ακόμα με τους «Αργοναύτες» – είναι κλεισμένη βέβαια η δουλειά – και ο λόγος δεν είναι το σύνολο των 110 επεισοδίων που έχουν ούτως ή άλλως γυριστεί αλλά το τί θα γίνει στη συνέχεια.

 

Ο ΑΝΤ1 για να δώσει την πρώτη παράταση στα 150 επεισόδια, τη δεύτερη μέχρι και τα 180 και τελικά το «ok» για ένα ολοκληρωμένο τρίτο κύκλο θέλει υψηλό διψήφιο στο δυναμικό κοινό και συγκεκριμένα σχεδόν διπλάσιο από αυτό που έκανε η σειρά στο Open.

 

  • Δηλαδή να πιάνει το 17% – 18% στο εμπορικό κοινό 18 – 54. Με τη λογική ότι το επεισόδιο κοστίζει περισσότερα από 40.000 ευρώ το επεισόδιο και η σειρά με μεγάλα ονόματα στο πρωταγωνιστικό καστ θα πρέπει να είναι ευθέως ανταγωνιστική στον «Σασμό».

 

Δύσκολος πολύ ο στόχος. Γιατί ναι μεν τα νούμερα είναι καλά στο σύνολο αλλά όχι στο δυναμικό που κοιτούν οι διαφημιστικές εταιρίες στη μυθοπλασία.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Γιώργος Γεροντιδάκης – «Δεν ισχύει ότι έχω παντρευτεί κρυφά»

Κρήτη ΤΩΡΑ – Νεκρή 55χρονη σε τροχαίο δυστύχημα