in

OMGOMG

Τον σκότωσαν; Τι συνέβη τη νύχτα του Σαββάτου με θύμα τον επιχειρηματία Σάκη Γκολφίνο;

Η Ιατροδικαστής Πατρών Αγγελική Τσιόλα θα δώσει απαντήσεις στο «μυστήριο» με τον θάνατο του 46χρονου Σάκη Γκολφίνου, συνιδιοκτήτη επιχείρησης βουλκανιζατέρ στο Ψάρι του νομού Ηλείας.

 

  • Ο άτυχος άνδρας έμενε στην Βάρδα και το βράδυ του Σαββάτου βρέθηκε απανθρακωμένος  σε στάση «πρηνηδόν» δίπλα από το αυτοκίνητό του.

 

Ήταν λίγο πριν τις 10 τη νύχτα του Σαββάτου,  όταν η Πυροσβεστική Υπηρεσία των Λεχαινών εκλήθη για πυρκαγιά στο δάσο του Κουνουπελίου.

 

 

  • Όταν έφθασαν οι δυνάμεις στο σημείο, ήρθαν αντιμέτωπες με την τραγωδία. Η φωτιά είχε εκδηλωθεί στο αυτοκίνητο του άτυχου επιχειρηματία και κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης, εντόπισαν απανθρακωμένο και τον ίδιο, ακριβώς δίπλα σε στάση «πρηνηδόν»!

 

Επί τόπου έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις από το ΑΤ Βουπρασίας, της Ασφάλεια Πύργου και αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Οι Αρχές, εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα όπως και αυτό της εγκληματικής ενέργειας.

 

 

Όμως για να καταλήξουν εκεί, θα πρέπει να ενημερωθούν για το αποτέλεσμα της νεκροψίας και της ιατροδικαστικής έκθεσης. Την προανάκριση τελικά ανέλαβε η Ασφάλεια της Κάτω Αχαϊας.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Δεν φορτίζει καλά η μπαταρία σας; – Αυτοί είναι οι πιο συχνοί λόγοι φθοράς

Καιρός – Κλέαρχος Μαρουσάκης. Το φθινόπωρο φέτος κρύβει κι άλλες επικίνδυνες κακοκαιρίες