in

CuteCute

Το ζεστό φιλί του Άδωνι σε ηλικιωμένη. Είδε στο πρόσωπο της…

Στην Βαρβάκειο αγορά βρέθηκε το πρωί της Μεγάλης Τρίτης ο Άδωνις Γεωργιάδης, όπου πραγματοποίησε αυτοψία και συνομίλησε με καταναλωτές και κρεοπώλες για τις τιμές του πασχαλιάτικου τραπεζιού.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, είχε μια τρυφερή συνάντηση με μια ηλικιωμένη κυρία. Έζησε μια πολύ γλυκιά στιγμή μιας και ο Άδωνις έχασε σε μικρή ηλικία τους γονείς του και ίσως στο πρόσωπο της γυναίκας να είδε τη μητέρα του…

  • Η κυρία έσπευσε να τον αγκαλιάσει και να τον φιλήσει λέγοντάς του χαρακτηριστικά: «κούκλος είσαι, κούκλος». Ο Άδωνις Γεωργιάδης με τη σειρά του είπε στους δημοσιογράφους, γελώντας: «Πάρτε με μια ωραία φωτογραφία με τη φίλη μου. Αυτή είναι η δήλωση που πρέπει να παίξετε».
«Σ’ αγαπώ. Έτσι να είσαι, φυσικός και όμορφος. Και άβαφτος!… Έχετε τη φυσικότητά σας. Φτου σου, σκόρδα» συνέχισε η ηλικιωμένη ανταλλάσσοντας ευχές για Καλό Πάσχα με τον Άδωνι Γεωργιάδη.

Το στιγμιότυπο από τη όμορφη συνάντησή του με την ηλικιωμένη δημοσίευσε στο Instagram (Δείτε ΕΔΩ)  ο υπουργός Ανάπτυξης, αναφέροντας: «Στην Βαρβάκειο σήμερα μία κυρία μου προσέφερε μία εκπληκτική ζεστή στιγμή με τα όμορφα της λόγια. Την Ευχαριστώ τόσο πολύ. Είναι ωραίο αυτή την εποχή της τοξικότητας να έχουμε και αυτή την υποδοχή από τον κόσμο με καλή διάθεση».

 

 

 

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Οπαδικό επεισόδιο στα Γιάννενα – Ο Κούγιας αναλαμβάνει τους 4 συλληφθέντες. Πήραν προθεσμία για την Τετάρτη

Ηχητικό ντοκουμέντο – Απίστευτες ατάκες των «μεθυσμένων» Πολωνών διαιτητών στο αεροδρόμιο!