in

Το ζεϊμπέκικο της Χάρις Αλεξίου και το viral βίντεο που ξεπέρασε τις 11.000.000 προβολές

Η φωνή της σε συγκινεί και σε ταξιδεύει, μιλά βαθιά μέσα στην ψυχή σου. Η Χαρούλα Αλεξίου όμως, εκτός από μοναδική ερμηνεύτρια είναι και σπουδαία στον χορό! Αυτό είναι το αξέχαστο «Ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας» που έκανε τους πάντες να την αποθεώσουν! Η Χάρις Αλεξίου, με πάνω από 50 χρόνια καριέρας, δεν εφησυχάζει ποτέ και δηλώνει αδιάκοπα ένα δυναμικό καλλιτεχνικό «παρών». Είτε στο τραγούδι, είτε στο performance της πάνω στη σκηνή, η Χαρούλα Αλεξίου δίνει την ψυχή της, όπως ακριβώς είχε κάνει και πριν πολλά χρόνια, που κατά τη διάρκεια της ερμηνείας της, άφησε το μικρόφωνο και χόρεψε το «ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας» προς τιμήν του αξέχαστου Μάνου Λοΐζου ο οποίος υπήρξε ένας από τους πιο αγαπημένους της δημιουργούς και ο άνθρωπος που τη βοήθησε να αναδείξει το τεράστιο ταλέντο της στα πρώτα της βήματα. Δείτε ΕΔΩ τη Χαρούλα Αλεξίου να χορεύει το «ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας»

  • Με ένα αρκετά μεγάλο διάλειμμα στην καριέρα της, η σπουδαία ερμηνεύτρια επέστρεψε δυναμικά και με τον ρόλο της στην επιτυχημένη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, Maestro, η οποία έχει καταφέρει να κερδίσει και μία θέση στο Netflix και με το νέο της άλμπουμ, Χάρις Αλεξίου – Reworks. Εμπιστεύτηκε μια ομάδα παραγωγών της νέας μουσικής γενιάς, οι οποίοι ανέλαβαν να παρουσιάσουν ξανά στο κοινό οκτώ από τα αμέτρητα κομμάτια της τεράστιας πορείας της. Με απόλυτο σεβασμό επέλεξαν και έδωσαν νέα πνοή στα ήδη ηχογραφημένα σε προηγούμενο χρόνο τραγούδια της αγαπημένης καλλιτέχνιδας. Ξεχωριστές στιγμές αποτελούν οι συμμετοχές καλλιτεχνών, όπως ο Χρήστος Μάστορας και ο ΛΕΞ, ένας από τους επιδραστικότερους εκπροσώπους της ραπ σκηνής σήμερα. Η Χαρούλα Αλεξίου γι’ άλλη μια φορά κατάφερε με τον νέο της δίσκο να μιλήσει στην ψυχή μας.

Μάλιστα η ίδια, πολλές φορές έχει παραδεχτεί πως αυτός ήταν και ο στόχος του. Η σπουδαία ερμηνεύτρια σε πρόσφατη συνέντευξή της δήλωσε για το νέο της άλμπουμ: «Τα τραγούδια δεν πρέπει να μένουν μουσειακά… Σε μια περίοδο καινούργια που ζω στη ζωή μου, έχοντας αφήσει πίσω μου τις συναυλίες, δεν τραγουδάω πια και αποχαιρέτησα το κοινό μου. Ήταν μια απόφαση στο να πω το “ναι” γιατί πολλοί νομίζουν ότι τραγουδάω από την αρχή. Δεν θέλω να εξαπατηθεί κανείς. Βλέπω στον ύπνο μου ότι τραγουδάω και ότι ξέρω ότι δεν μπορώ να τραγουδήσω πια. Και λέω “κοίτα, ξαναγύρισε η φωνή μου”. Και είναι πολύ ωραία που το βλέπω στον ύπνο μου. Είναι πράγματα που δεν μπορείς να πεις “οκ, πάει”. Αυτό που ισχύει είναι αυτό!».

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Η Ευαγγελία Πλατανιώτη κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην καλλιτεχνική κολύμβηση

Sneakers του Μάικλ Τζόρνταν πουλήθηκαν 8 εκατ. δολάρια – Τα είχε φορέσει στους τελικούς του NBA