in

CuteCute

Το ξέσπασμα της Ψυχαράκη για τα σχόλια στην Καινούργιου – «Όχι άλλο bullying, Είναι αμαρτία»

Την Κατερίνα Καινούργιου στηρίζει δημόσια η Άννα Μαρία Ψυχαράκη μετά από σχόλιο που είδε στο τουίτερ. Αυτό «χτυπούσε» την παρουσιάστρια του Alpha γράφοντας πως έχει αλλάξει από τι πλαστικές:

  • «Βρε παιδιά να πω κάτι. Πείτε μου υπάρχει κάποια παρουσιαστρια η οποία να μην έχει προβεί σε πλαστικές επεμβάσεις; Δευτερον όλοι βάζουμε φιλτρα.Τουλάχιστον ας δώσουμε bonus ειλικρίνειας στην @katrinken αφού έχει παραδεχτεί τις αλλαγές της. Όχι άλλο bullying. Είναι αμαρτία».

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

5 Comments

  1. Οχι Αννα Μαρια μου δεν της κανουν μπουλινγκ για τις πλαστικες , αυτο ειναι το κερασακι η αν θελεις η αφορμη , αλλα για την αχαρακτηριστη ασχημη συμπεριφορα της , την χυδαιοτητα , την αθυροστομια , το καβαλημα ,την φαιδροτητα και οτι αρεσκεται στην κολακεια και το γλειψιμο . Οτι βγαζει στα μανταλακια την προσωπικη της ζωη για να τσιμπησει νουμερα, χωρις να την ενδιαφερει αν θιγει αλλους ανθρωπους που τους παιρνουν τα σκαγια .

  2. επειδη δεν ειναι βυσμα ; Θα ηταν εξαιρετικη το εχει η κοπελα , ειναι μορφωμενη , ταπεινη , πολυπραγμων , ταλαντουχα , χιουμοριστας ,ευαισθητουλα, εχει αστρο η κοπελα και φωτιζει ο τοπος . Ακουει κανεις εκει η θελετε μονο γλειφτες και κρεββατωμενους;

  3. Εσύ φίλη/ε που έγραψες το πρώτο σχόλιο για την φαιδρότητα τα είπες όλα και ολόσωστα

  4. Η Άννα Μαρία είναι καλός άνθρωπος αλλά θεόμουρλη. Τρελή για δέσιμο.
    Την είδα σε λίγα στιγμιότυπα στο Just και έπαθα πλάκα. Η κοπέλα τους είχε πρήξει όλους.
    Δημιουργούσε θέματα από το τίποτα. Τόση παράνοια μόνο τοξικότητα φέρνει.
    Η γυναίκα έχει το ακαταλόγιστο. Δεν παλεύεται, δεν υποφέρεται. Είναι πρήχτρα.

  5. εκει εγγυται το προβλημα και οχι στην Αννα Μαρια που ειναι ειλικρινης και δεν ταιριαζει με ολο αυτο το σουργελο που υπαρχει στη τηλεοραση. Αλλωστε οταν δεν σε ενοχλει η τοση ασχημια εχεις ηδη γινει μερος της

Ολομέλεια Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου – Υπέρ της άρσης ασυλίας για A. Γεωργούλη και M. Σπυράκη

Διάσημη σταρ της τηλεόρασης σε αποκαλυπτικές εικόνες – Έβγαλε το μαγιό και…