in

LOLLOL CryCry

Το ξέφρενο πάρτι “ισχυρών” σε κάστρο – Καλεσμένες Μαρία Ολυμπία, Πόπι Ντελεβίν, Σιένα Μίλερ

Εκατοντάδες καλεσμένοι έφτασαν πριν λίγες ημέρες σε ένα απομακρυσμένο νησί της Σκωτίας για να παραβρεθούν στο λαμπερό και ξέφρενο πάρτι των 25ων γενεθλίων της Lady Lola Bute, μιας αριστοκράτισσας και socialite. Δείπνο με αστακούς, στρείδια και ντόπιο βοδινό κρέας, καλεσμένοι A-listers, celebrities και γαλαζοαίματοι, μια σκωτσέζικη παρέλαση και μια επίδειξη πυροτεχνημάτων…

 

  • Μπορεί να ακούγεται σαν λαμπερός γάμος κάποιας διασημότητας, αλλά στην πραγματικότητα πρόκειται για ένα αστραφτερό, extravagant πάρτι.

 

Η αριστοκράτισσα, η οποία είναι κόρη του John Crichton-Stuart, 7ου Μαρκήσιου του Bute και της σχεδιάστριας μόδας Serena Bute, φιλοξένησε καλεσμένους, συμπεριλαμβανομένων των Σιένα Μίλερ, Πόπι Ντελεβίν, Μαρία Ολυμπία κ.α. στο οικογενειακό της σπίτι στο Mount Stuart House στο Isle of Bute, στα Highlands της Σκωτίας.

  • Όταν έφτασαν εκεί, οι λαμπεροί καλεσμένοι έκαναν μια γιορτή που κράτησε όλο το Σαββατοκύριακο, χορεύοντας στη γοτθική τραπεζαρία του 19ου αιώνα ενώ κοιμούνταν σε μεγάλα υπνοδωμάτια που μοιάζουν βγαλμένα από μυθιστόρημα φαντασίας. Η Μαρία Ολυμπία και η Λαίδη Μαίρη Τσάρτερις, χόρεψαν με μέλη της γνωστής οικογένειας Γκίνες, κατά τη διάρκεια ενός πάρτι με θέμα τα φεστιβάλ πριν στραφούν σε σοφιστικέ dirty martini με black tie αμφίεση το βράδυ. Η Lola Bute, που είναι γνωστή ως party girl, έδειξε την καλλίγραμμη σιλουέτα της με ένα ασημένιο σούπερ μίνι φόρεμα, εμπνευσμένο από τη δεκαετία του ’90 που κατασκευάστηκε κατά παραγγελία από την Annie Doble, με αιγυπτιακό ύφασμα της δεκαετίας του 1920.

Δεκάδες καλεσμένοι μοιράστηκαν στιγμιότυπα της εορτάζουσας να χορεύει σαγηνευτικά πριν την σηκώσει στον αέρα ο φίλος της Ολλανδός ηθοποιός και μοντέλο Parker Van Noord. DJ ήταν η παιδική φίλη της Lola, η 37χρονη Λαίδη Μαίρη Τσάρτερις. Το φεστιβάλ-vibe του ημερήσιου πάρτι ήταν εξίσου υπερβολικό με τη νύχτα. Η Λόλα επέλεξε ένα ροζ γούνινο μπουφάν, τζιν και ένα μπλουζάκι που έγραφε «WET» στο στήθος. Οι περισσότεροι καλεσμένοι μοιράστηκαν στιγμιότυπα με διαφορετικά και εντυπωσιακά ρούχα καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς, με έναν συνδυασμό από επίσημες πόζες και θορυβώδεις λήψεις που μοιράζονται στο διαδίκτυο.

 

  • Μοιράστηκαν επίσης σπάνια στιγμιότυπα από το εσωτερικό του Mount Stuart House, συμπεριλαμβανομένης μιας μεγάλης σκάλας, περίτεχνης οροφής αλλά και της παλιομοδίτικης τουαλέτας. Τα μπέργκερ σερβίρονταν με ροζ περιτύλιγμα, την ίδια ακριβώς απόχρωση με το σακάκι της Λόλας, που έγραφαν «Lola’s 25th».

 

Μετά το ολονύχτιο πάρτι, οι επισκέπτες απόλαυσαν χρόνο στο νησί, κάνοντας βόλτα στη θάλασσα, κατά μήκος της παραλίας. Συνεχίζοντας το σκωτσέζικο θέμα, η Lola απόλαυσε επίσης ένα συγκρότημα γκάιντας και ντράμερ με κιλτ. Το αρχοντικό, το οποίο είναι η έδρα του Μαρκήσιου του Bute, έναν τίτλο που τώρα κατέχει ο αδελφός της Lola, κρατείται από το 1157.

 

  • Ωστόσο, το σημερινό σπίτι χτίστηκε στα τέλη της δεκαετίας του 1870, αντικαθιστώντας ένα παλαιότερο. Ο 7ος Μαρκήσιος, κάποτε στην 616η θέση στη λίστα πλουσίων, ήταν επίσης οδηγός της Formula 1 το 1986 καθώς συνεργάστηκε με τον Ayrton Senna και αγωνίστηκε με το όνομα Johnny Dumfries.

 

Κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής του καριέρας κέρδισε επίσης τον 24ωρο αγώνα Le Mans, το 1988. Το 2007 ο Μαρκήσιος του Bute πούλησε το άλλο οικογενειακό του σπίτι, το Dumfries House, στον τότε πρίγκιπα Κάρολο για 45 εκατομμύρια λίρες.

Τι νομίζετε;

-1 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Σε λειτουργία τα ηλεκτρονικά ραντεβού για αιματολογικές εξετάσεις σε δημόσιες δομές

Άναψαν οι ψησταριές σε Σύμη, Αντίκυρα και Αράχωβα – Γιορτάζουν το Πάσχα σουβλίζοντας οβελία