in

OMGOMG

«Το βράδυ που πέθανε η μητέρα μου…εγώ»

Στην πρεμιέρα της Δανάης Μπάρκα και της εκπομπής «Πάμε Δανάη» βρέθηκε ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης. Ο γνωστός ηθοποιός, που έχει προσωπική σχέση με την παρουσιάστρια, έκανε και δώρο στους συντελεστές της εκπομπής.

 

«Σας εύχομαι μια υπέροχη χρονιά, ο φύλακας άγγελός μου θα σας φυλάει, είμαι σίγουρος, και θα σας δίνει καλή ενέργεια και φως», είπε ο Χρήστος στην Δανάη και τους συνεργάτες της.

  • Ο ηθοποιός, μετά από μια άκρως επιτυχημένη επαγγελματική χρονιά, ετοιμάζεται για τη νέα σεζόν, με τη συμμετοχή του, ξανά, στη θεατρική παράσταση «Μπαμπάδες με ρούμι», που κάνει πρεμιέρα στις 4 Οκτωβρίου.

 

Παράλληλα, θα εμφανίζεται σε ακόμα δύο παραστάσεις, θα απέχει όμως από την τηλεόραση. «Είναι δύσκολο να υπάρξει γιατί ο χρόνος μου είναι πιεσμένος».

 

  • Ο ίδιος αναφέρθηκε στη δουλειά του ως ψυχοθεραπεία σε όσα συμβαίνουν στην καθημερινότητα. «Είναι ψυχοφελές και αυτή είναι η μεγάλη χαρά που μπορεί να νιώθει ένας ηθοποιός. Στη ζωή μπορεί να συμβαίνουν άσχημα πράματα και ξαφνικά γίνεται ένας άλλος και ζει τη ζωή ενός άλλου. Είναι μεγάλη ψυχοθεραπεία και για αυτόν και για τους θεατές».

 

Μάλιστα, ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης αποκάλυψε πως όταν πέθανε η μητέρα του, «το βράδυ έπαιξα στο θέατρο.

 

 

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Apple – Αυτή είναι η νέα λειτουργία για αποκλεισμένους οδηγούς χωρίς σήμα

Ηλικιωμένος ταμπουρώθηκε στο σπίτι του στου Ζωγράφου – Απειλεί ότι θα ανοίξει πυρ [βίντεο]