in ,

OMGOMG

To τεράστιο «φάουλ» του ΣΚΑΪ οδηγεί την Σκορδά στην έξοδο χωρίς διαπραγμάτευση…

Ξέρετε καλά τη γνώμη μου για τη Φαίη Σκορδά. Ως τηλεοπτική προσωπικότητα. Στην περίπτωση όμως του θανάτου του πατέρα της δεν μπορώ να μην αναγνωρίσω το τεράστιο φάουλ που έκανε ο ΣΚΑΪ.

 

Να βγάλει την εκπομπή μέσα στο μαύρο πένθος και με τους πανελίστες να είναι μετέωροι χωρίς κανένας τους να έχει εμπειρία κεντρικού παρουσιαστή.

  • Γιατί έγινε αυτό;

 

Για τις εμπορικές συμφωνίες που τρέχουν είναι η απάντηση – διαρροή από την πλευρά του καναλιού. Στην ουσία όμως όλο αυτό υποκρύπτει μια άλλη κατάσταση. Να οδηγήσει τη Φαίη Σκορδά στην έξοδο του καναλιού χωρίς καμία διαπραγμάτευση.

 

  • Όπως και πρόκειται να γίνει απλά το δυσάρεστο συμβάν επιταχύνει τις εξελίξεις προς πάσα κατεύθυνση. Όπως πρώτος σας έχω γράψει από την επόμενη σεζόν το δίωρο 12.00 – 14.00 θα καλυφθεί με ενημερωτική εκπομπή και πλέον οτιδήποτε το ψυχαγωγικό θα είναι μετά το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων.

 

Σε κάθε περίπτωση η συμπεριφορά του ΣΚΑΪ έδειξε ένα σκληρό πρόσωπο που έχει ήδη «φοβίσει» τους ανθρώπους που εργάζονται στον ψυχαγωγικό τομέα του καναλιού.

Τι νομίζετε;

-3 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Τα λαχανικά που καθαρίζουν τα δόντια καλύτερα κι από στοματικό διάλυμα

Νίκαια ΤΩΡΑ – Τροχαίο με παράσυρση 83χρονου. Τον εγκατέλειψαν στον δρόμο