in

CryCry

Το συγκινητικό ποίημα για την 22χρονη Έμμα που σκοτώθηκε σε τροχαίο στη Θεσσαλονίκη

Περίπου 40 μέρες έχουν περάσει από τότε που η 22χρονη Χανιώτισσα Έμμα Καρυωτάκη, έχασε τη ζωή της μετά από πολυήμερη νοσηλεία σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, όταν παρασύρθηκε από αυτοκίνητο.

Η ιστορία της άτυχης φοιτήτριας έγινε γνωστή σε όλη τη χώρα η οποία παρακολουθούσε συγκλονισμένη τα γεγονότα και τις εξελίξεις γύρω από το τραγικό τροχαίο που της στέρησε τελικά τη ζωή.

Αρκετοί είναι εκείνοι που θέλουν να αποδώσουν φόρο τιμής στην Έμμα, είτε την γνώριζαν προσωπικά είτε όχι.

Ένας από αυτούς, ο Ηλίας Μωραϊτης, θέλοντας να τιμήσει τη μνήμη της, έγραψε ένα ποίημα αφιερωμένο στην ίδια, αλλά και σε όλους όσοι έχουν φύγει νωρίς.

Η καρδιά της Έμμας συνεχίζει να χτυπά μετά τη δωρεά οργάνων που έγινε, δίνοντας ζωή σε μια 40χρονη γυναίκα, μητέρα ενός παιδιού που ήταν στο τελικό στάδιο ανεπάρκειας και μέχρι τώρα υποστηριζόταν από δύο μηχανήματα.

«Μια καρδιά λιονταρίσια», όπως χαρακτηριστικά έχει δηλώσει η μητέρα της, τονίζοντας πως η 40χρονη «είναι διπλά τυχερή, πήρε μια καρδιά που ξέρει μόνο να αγαπά». Η ίδια μάλιστα εξέφρασε την επιθυμία να τη συναντήσει και να την αγκαλιάσει, όπως θα έκανε με το παιδί της.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Ενοχλημένη η Μαρία Παλαιολόγου – «Ρώτα τον κύριο Ρώμα γιατί δεν έπαιξα στο “Καφέ της Χαράς”»

Φυλή ΤΩΡΑ – Χωρίς τις αισθήσεις του εντοπίστηκε ο αγνοούμενος ορειβάτης