in

Ματαιώθηκε η εμφάνιση του Μικρούτσικου στον Λιάγκα – Το παρασκήνιο & τα λόγια του Γιώργου

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος και ο Γιώργος Λιάγκας συμφώνησαν να συναντηθούν τηλεοπτικά στο Πρωινό σήμερα, Τετάρτη 8 Μαΐου, όμως αυτή η εμφάνιση ματαιώθηκε.

 

 

  • Αρχικά, ο Λιάγκας δημοσίευσε σε story στο Instagram, ότι ο Ανδρέας Μικρούτσικος θα ήταν καλεσμένος στο Πρωινό.

 

Πρώτος καλεσμένος μετά τις διακοπές του Πάσχα ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Γιώργος Λιάγκας και Ανδρέας Μικρούτσικος συναντώνται τηλεοπτικά μετά από πολλά χρόνια και η συνύπαρξη αυτή αναμένεται να βγάλει πολλές ειδήσεις», έγραφε σχετικό άρθρο.

 

  • Στη συνέχεια ανέβασε ένα άλλο story και έγραψε: «Ο μαγικός κόσμος της τηλεόρασης. Θα σας τα πω όταν γράψω το βιβλίο. Αύριο κανονικά ραντεβού στο Πρωινό».

 

Ο Λιάγκας στον αέρα αναφέρθηκε στην ματαίωση της εμφάνισης του από την εκπομπή και μεταξύ άλλων τόνισε ότι ο Ανδρέας Μικρούτσικος δεν είχε ενημέρωση για την εν λόγω τηλεοπτική εμφάνιση του την Barking Well Media και αναρωτήθηκε ο Γιώργος: «Όμως ένας τέτοιος παρουσιαστής χρειάζεται να πάρει άδεια;»

Τι νομίζετε;

-1 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

  1. Κύριε Λιάγκα εδώ και χρόνια εσύ και ο Περρής ξεσκιζετε την Barking well κ ειδικά τον ιδιοκτήτη της. Είναι δυνατόν να έχετε την απαίτηση η εταιρεία να δώσει άδεια σε ένα μεγάλο πρόσωπο της όπως ο Μικρούτσικος να βγει σε έσας κύριε Λιάγκα;. Καλά έκανε κ δεν βγήκε για να μαζέψεις τη γλώσσα σου και εσύ Λιάγκα αλλά και ο Περρής. Όπως το πας Λιάγκα άνθρωπος δεν θα έρχεται στην εκπομπή σου

Πώς να παρακολουθήσετε το YouTube χωρίς διαφημίσεις

Νεκρή η ηθοποιός Ιφιγένεια Αστεριάδη ύστερα από σύντομη μάχη με τον καρκίνο