in ,

CryCry LOLLOL

To πραγματικό ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ της κόντρας Λιάγκα – Τσιμτσιλή. Τα συμβόλαια και η επόμενη μέρα…

Μόνο τυχαία δεν έβαλε στο στόχαστρό του ο Γιώργος Λιάγκας την Σταματίνα Τσιμτσιλή και την ομάδα της. Με μια κόντρα που φαινομενικά ξεκίνησε από το πουθενά. Όμως καθόλου έτσι δεν είναι…
  • Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και το «Happy Day» είναι η μοναδική εκπομπή της Ελληνικής τηλεόρασης που επιδεικνύει τόσο μεγάλη αντοχή στο χρόνο με σταθερή πρωτιά από σεζόν σε σεζόν εδώ και 10 χρόνια.
Αυτό βέβαια οφείλεται και στο γεγονός πως δεν έχει απέναντι σχεδόν καθόλου ψυχαγωγία και πως επίσης παίζει πρώτη όλα τα θέματα. Ο Γιώργος Λιάγκας δεν έχει ακόμη υπογράψει στον ΑΝΤ1 και οι λόγοι δεν είναι μόνο το βραδινό ή το οικονομικό.
  • Είναι και η διάρκεια του συμβολαίου που του προτείνεται. 1+1. Το συμβόλαιο της Τσιμτσιλή λήγει το καλοκαίρι του 2025 και μαθαίνω πως θεωρείται βέβαιο πως ο ΑΝΤ1 θα τη χτυπήσει στη συνέχεια για το 10.00 – 13.00.
Είναι από τις λίγες παρουσιάστριες που έχουν ταυτόχρονα νούμερα και εμπορικά. Όλα αυτά ο Λιάγκας τα γνωρίζει καλά. Θεωρεί την Τσιμτσιλή υπολογίσιμη αντίπαλο. Και κινείται από τώρα.
Θυμηθείτε το: Η κόντρα αυτή θα μας απασχολήσει πολύ την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

  1. Αν και δεν μου αρέσει ούτε η εκπομπή ούτε η Τσιμτσιλή, είχε ψυχαγωγία απέναντι την Μελέτη … και την εξαφάνισε στις μετρήσεις, να τα λέμε και αυτά.

Ηράκλειο ΤΩΡΑ – Συνελήφθη ο άνδρας που ξυλοκόπησε την 30χρονη σύντροφό του μέσα στο αυτοκίνητο

Mount Olympus – Το κόσμημα της Ολυμπιακής, Boeing 727 στον δήμο Ελληνικού