Το ποτό του βγήκε… ξινό – Με χειροπέδες 53χρονος οδηγός στην Τούμπα

1 Min Read

Το περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή της Τούμπας, όπου ο 53χρονος κατελήφθη να κινείται με επιβατικό αυτοκίνητο, παρά το γεγονός ότι είχε προηγουμένως καταναλώσει ποσότητα αλκοόλης.

  • Οι αστυνομικές αρχές συνεχίζουν τους ελέγχους στη Θεσσαλονίκη, με τις υπηρεσίες της ΕΛΑΣ να προχωρούν σε σειρά συλλήψεων στο πλαίσιο του αυτοφώρου.
  • Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια των ελέγχων, αστυνομικοί από τις Διευθύνσεις Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων, Άμεσης Δράσης, Τροχαίας και Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης προχώρησαν, κατά περίπτωση, σε ακόμη οκτώ συλλήψεις.

Τρία άτομα συνελήφθησαν για υποθέσεις κλοπών, ενώ δύο άτομα εντοπίστηκαν να έχουν σε βάρος τους εκκρεμή διωκτικά έγγραφα. Παράλληλα, τρία άτομα συνελήφθησαν για παράνομη παραμονή στην ελληνική επικράτεια.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στη διαδικασία σχηματισμού δικογραφιών και, μαζί με τις δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος τους, αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον της αρμόδιας Δικαστικής Αρχής.

Share This Article