in ,

Το «παζάρι» έκαψε τον Alpha – Λίγος ο Βρεττούλης λάθος το concept

Σε μια χρονιά εξαιρετική για τον Alpha με την εκπομπή της Τσιμτσιλή και της Καινούργιου να σαρώνουν όπως και η βραδινή μυθοπλασία ο Alpha έχει μια μεγάλη «τρύπα» στο πρόγραμμά του που λέγεται «Το πιο μεγάλο παζάρι».

 

  • Είναι χαμηλά μονοψήφια τα νούμερα του παιχνιδιού που δημιουργούν «τρύπα» και ρίχνουν τον ημερήσιο μέσο όρο. Ρίχνουν όμως και τα νούμερα του δελτίου αφού το «Παζάρι» είναι το lead in του Αντώνη Σρόϊτερ.

 

Στο κανάλι ενθουσιάστηκαν στα δοκιμαστικά με τον Ηλία Βρεττό αλλά προφανώς δεν έχει την ίδια γνώμη το τηλεοπτικό κοινό. Όπως δεν αρέσει και η μασκαρεμένη εκδοχή του παιχνιδιού που θυμίζει απόκριες.

 

  • Αν και θα γίνουν αλλαγές τις επόμενες μέρες κυρίως με μεγαλύτερα έπαθλα πίσω από τις κουρτίνες και περισσότερα μετρητά στους παίκτες στον Alpha γνωρίζουν ότι δεν υπάρχουν μεγάλα περιθώρια ανάκαμψης.

 

Αν το παιχνίδι συνεχίσει με χαμηλά μονοψήφια τότε μετά βίας απ’ ότι μαθαίνω θα πει «Καλά Χριστούγεννα» στους θεατές. Ήδη εξετάζονται διάφορα άλλα πρότζεκτς που θα μπορούσαν να πάρουν τη θέση του.

Τι νομίζετε;

-4 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

2 Comments

“Survivor All Star” – Ο μοναδικός όρος για να επιστρέψει ο Ντάνος στον Άγιο Δομίνικο

Ρε τι πάθαμε; Χώρισε πασίγνωστο ελληνικό ζευγάρι και δεν το κατάλαβε κανείς