in ,

AngryAngry CryCry LOLLOL

Το παρασκήνιο του χωρισμού Οικονομάκου – Μιχόπουλου. Ήταν δρομολογημένο από το προηγούμενο καλοκαίρι

Δεν ήταν ούτε «βόμβα», ούτε «σοκ» ούτε «κεραυνός εν αιθρία». Ήταν κοινό μυστικό. Εδώ και μήνες είχε δρομολογηθεί το διαζύγιο του Φίλιππου Μιχόπουλου και της Αθηνάς Οικονομάκου.
  • Οι δικές μου πληροφορίες αναφέρουν πως η απόφαση είχε παρθεί από πέρσι το καλοκαίρι και στην πορεία μπήκαν στα διαδικαστικά.
Πρόβλημα υπήρχε ακόμη νωρίτερα και με τους δύο όμως να καταβάλουν μεγάλες προσπάθειες για να σώσουν το γάμο τους χωρίς όμως αποτέλεσμα.
  • Κάποιες πληροφορίες που δεν στάθηκε ικανό να τις επιβεβαιώσω κάνουν λόγο για επισκέψεις του πρώην πλέον ζευγαριού ακόμη και σε σύμβουλο γάμου.
Τα πράγματα φαίνεται πως έγιναν πιο ξεκάθαρα μετά από κάποιες σόλο εμφανίσεις της ηθοποιού σε νυχτερινά κέντρα αλλά και ένα ταξίδι που πραγματοποίησε στο εξωτερικό επίσης χωρίς τον Φίλιππο Μιχόπουλο.
  • Στις αρχές του προηγούμενου Μάρτη η Αθηνά Οικονομάκου βρέθηκε στην Ιταλία και πιο συγκεκριμένα στο Μιλάνο. Συντροφιά της είχε την καλή της φίλη, Κωνσταντίνα Βασιλείου, με τις δυο τους να κάνουν και κάποιες κοινές αναρτήσεις στα social media.
Αυτό το ταξίδι είχε πυροδοτήσει τις πρώτες φήμες που τότε η Οικονομάκου και on camera είχε διαψεύσει κατηγορηματικά. Και κάπως έτσι φθάσαμε στη χθεσινή ανακοίνωση.

Τι νομίζετε;

-7 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Ο βασιλιάς Κάρολος θα επιστρέψει στα δημόσια καθήκοντά του ενώ συνεχίζει τη θεραπεία για τον καρκίνο

Καιρός – Με… ανατροπές η Μεγάλη Εβδομάδα – Τι περιμένουμε για την Κυριακή του Πάσχα