in ,

CryCry LOLLOL

Το παρασκήνιο των τελευταίων ωρών – Ο πραγματικός λόγος που φεύγει η Αναστασοπούλου από το «Καλημέρα Ελλάδα»

Δεν πήγαν καθόλου καλά τα πράγματα στη συνεργασία του Γιώργου Παπαδάκη με τη Μαρία Αναστασοπούλου με τους δύο δημοσιογράφους να μην κρύβουν πλέον ακόμη και στον «αέρα» την επιθυμία τους να τελειώσει η φετινή σεζόν.
  • Ο λόγος φυσικά ήταν πως άλλα είχαν συμφωνηθεί το καλοκαίρι του 2022 και άλλα έγιναν. Και μάλιστα εν κρυπτώ… Η Μαρία Αναστασοπούλου συμφώνησε να πάει στον ΑΝΤ1 και στο «Καλημέρα Ελλάδα» ως ισότιμη συμπαρουσιάστρια του Γιώργου Παπαδάκη και το καλοκαίρι του 2023 να αναλάβει την παρουσίαση της εκπομπής. Φυσικά και την περσινή πρώτη σεζόν η δημοσιογράφος δεν ήταν ισότιμη ωστόσο έκανε υπομονή.
Τέλη Απριλίου του 2023 ο Γιώργος Παπαδάκης ξεκινά διαπραγματεύσεις κρυφά για την ανανέωση του συμβολαίου του και τελικά υπογράφει διετές συμβόλαιο που αναφέρει ξεκάθαρα πως θα είναι εκείνος ο κεντρικός παρουσιαστής του «Καλημέρα Ελλάδα».
  • Η Μαρία Αναστασοπούλου το μαθαίνει αλλά έχει ελάχιστα περιθώρια αντίδρασης καθώς είναι στη μέση του διετούς συμβολαίου της.
Ο ΑΝΤ1 προσπαθεί να ισορροπήσει την κατάσταση εξ’ ου και η πρεμιέρα της «Αρένας» στις 31 Μαϊου του 2023 στο τέλος της σεζόν. Η χρονιά ξεκίνησε και εξελίχθηκε προβληματικά για τη συνεργασία των δύο δημοσιογράφων στο «Καλημέρα Ελλάδα».
  • Με πολλές εντάσεις στον «αέρα». Παράλληλα η δεύτερη σεζόν του «Αρένα» συνέχισε να μην πηγαίνει καλά. Η Αναστασοπούλου διαπραγματεύεται από μηδενική βάση τώρα με τον ΑΝΤ1 για τη θέση της Μαυραγάνη το Σαββατοκύριακο υπάρχει όμως και κρυφός όρος:
Πως εάν το καλοκαίρι του 2025 αποχωρήσει ο Γιώργος Παπαδάκης από την παρουσίαση του «Καλημέρα Ελλάδα» θα είναι εκείνη που θα αναλάβει την παρουσίαση της εκπομπής.
Μόνη της ή έστω ως κεντρική παρουσιάστρια με συναίνεση προς το πρόσωπο του συμπαρουσιαστή. Είναι σκληρή η διαπραγμάτευση με όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά…

Τι νομίζετε;

-1 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Βόλος ΤΩΡΑ – Νέα απάτη με δήθεν επιστροφές φόρου

Αθήνα ΤΩΡΑ – Συνελήφθη 52χρονος για πορνογραφία ανηλίκων μέσω διαδικτύου