in ,

AngryAngry CuteCute

To παρασκήνιο της μεταγραφής Λάτσιου στον Κοκλώνη – Γιατί έφυγε από τον ΑΝΤ1

Μειώσεις μισθών, περικοπές, μαζέματα και προειδοποιήσεις για τον «πρώτο λογαριασμό» στο τέλος της σεζόν.

  • Η Αγλαϊα Λάτσιου είχε πρόταση να μετακινηθεί από την ΑΝΤ1 STUDIOS η στη νεοσύστατη Oscar Productions ή ακόμη και στα κεντρικά του ΑΝΤ1… Για τους λόγους όμως που σας αναφέρω στην αρχή του κειμένου και ούσα πολύ έμπειρη στα τηλεοπτικά δρώμενα επέλεξε μια πρόταση που να της προσφέρει προοπτική και όχι πισωγύρισμα.

Ο ΑΝΤ1 δεν πάει καλά και δεν πρόκειται να πάει καλά όπως προβλέπουν οι πάντες στη μιντιακή πιάτσα. Τα τρία τελευταία χρόνια τα λάθη είναι back to back. Έχουν πεταχτεί λεφτά από το παράθυρο σε πανάκριβες παραγωγές που βυθίστηκαν στα μονοψήφια. Ο προγραμματισμός είναι κακός. Η πλατφόρμα δεν «τραβάει».

  • Όλα αυτά λοιπόν έχουν δημιουργήσει ένα έκρυθμο κλίμα και τα στελέχη που βλέπουν και την επόμενη μέρα την κάνουν. Αυτό έκανε και η Αγλαϊα Λάτσιου. Που είχε εδώ και μήνες απ’ ότι ξέρω την πολύ καλή πρόταση για τη θέση της Γενικής Διευθύντριας Παραγωγών από τον Νίκο Κοκλώνη. Και αν το δει κανείς ψυχρά υπολογιστικά η πλειοψηφία των παραγωγών του Κοκλώνη έχουν πάει καλά.

Σε όλα τα επίπεδα: Ψυχαγωγικές εκπομπές, σόου ακόμη και η πρώτη σειρά που έκανε η Barking Well, το IQ 160 με την Καρύδη. Και έρχονται πολλές σειρές ακόμη από την εταιρία.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Την κατηγορούσαν ότι παρίστανε την άρρωστη – Πέθαvε στα 33 της από σπάνια ασθένεια

Δομοκός ΤΩΡΑ – Αυτό είναι το σημείο που βρέθηκε νεκρός ο 49χρονος κτηνοτρόφος