in ,

CryCry LOLLOL

Tο «παρασκήνιο» της δήλωσης Λιάγκα για το Πρωινό – Αποχωρεί στο τέλος της σεζόν η Κορινθίου

Πιο ξεκάθαρος από ποτέ και στο σύνηθες αλαζονικό του ύφος ο Γιώργος Λιάγκας ανακοίνωσε χθες πως συνεχίζει κανονικά στην πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1 την ίδια μάλιστα ώρα.

  • Αυτό που μαθαίνω εγώ είναι πως προηγήθηκαν συζητήσεις μεταξύ Λιάγκα – ΑΝΤ1 για το ενδεχόμενο ν’ αλλάξει ώρα. Τελικά αρνήθηκε όπως έκανε και πέρσι το καλοκαίρι.

 

Άλλωστε είναι πολύ καλά «οχυρωμένος» πίσω από το συμβόλαιό του που αναφέρει ξεκάθαρα πως είναι ο κεντρικός παρουσιαστής στη ζώνη 10.00 – 13.00. Τώρα το τι θα γίνει την επόμενη χρονιά και ποιος θα μείνει είναι άλλο θέμα…

 

  • Και κάπου εδώ αρχίζει το μεγάλο πανηγύρι… Ο Λιάγκας θέλει την εκπομπή ακόμη πιο infotainment. Και ενδεχομένως σ’ αυτή να μη χωρά ούτε η ενότητα της μαγειρικής ούτε και αυτή των ζωδίων. Άρα η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου και η Λίτσα Πατέρα.

 

Επίσης θεωρείται οριστική η αποχώρηση της Μαρίας Κορινθίου που όπως μου είπαν έχει ήδη κάνει μεγάλη υπομονή. Το επόμενο επεισόδιο στο σίριαλ λοιπόν είναι η διαμόρφωση της εκπομπής. Ο ΑΝΤ1 θέλει εμπορικό γυναικείο πρωινό ο Λιάγκας όχι. Και φέτος όμως η σκαλέτα λόγω των θεμάτων της επικαιρότητας ευνόησε τον Λιάγκα. Με την Καινούργιου φυσικά να διατηρεί την πρωτοκαθεδρία στη ζώνη από την έναρξη της τηλεοπτικής σεζόν.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

  1. Η τουρτα πηγαινε δωρο στον Αρνι αλλα την αρπαξε και την εφαγε ο Λιαγκας και του επεσε βαρια.Και εκει αρχισε το πανηγυρι.Σαν σκυλι,που του αρπαζουν το κοκαλο απο το στομα αγριεψε ο Γιωργακης και με τη γνωστη του δημοσιογραφικη βαρβατιλα και απολυτα σιγουρος για τη θεσουλα του,αρχισε τα αγρια γρυλισματα. Αυτες ειναι δηλωσεις.Τι να μου λενε τωρα τα στελεχη τυπου Γενικου Διευθυντη ακομα και προεδρου του ομιλου.Χτυπησε στο δοξα πατρι ο δημοσιογραφος και ισχυρος κεντρικος παρουσιαστης για να σωπασουν τα γατακια να κανουν πλακιτσες σε βαρος του.Οχι παιζουμε!
    Αλλα μεχρι την επομενη σεζον ειναι πολυς ο καιρος και θα τρεξει πολυ νερο στο αυλακι.Ας κανει λιγο αυτοσυγκρατηση γιατι ποτε δεν ξερεις τι μπορει να σου ξημερωσει.Τοσες τραμπες και καραμπολες γινονται στα προγραμματα.Μακαρι να του βγει η αυτοπεπειθηση.Με αγαπη το λεμε.

Δημήτρης Παπάζογλου – «Τρία χρόνια δεν μιλούσαμε με την Μαρινέλλα, θίγομαι για ορισμένα πράγματα»

Ραντεβού ΣΚΑΪ – Μουτσινά την επόμενη εβδομάδα. Για τα τυπικά του διαζυγίου