in ,

CryCry LOLLOL

To παρασκήνιο που δεν γράφει κανείς – Έτσι βρέθηκε η Καγιά εκτός STAR. Τα λεφτά, η Ηλιάνα, το GNTM και…

Έπεσαν από τα σύννεφα διάφοροι και διάφορες για τη φυγή της Καγιά από το STAR. Εγώ όμως θα ξεκινήσω σήμερα το ρεπορτάζ με παροιμία. «Χωριό που φαίνεται κολαούζο δεν θέλει».

Ήταν εδώ και χρόνια πολλά τα προβλήματα στη σχέση του STAR με την Καγιά.

 

  • Γιατί πολύ απλά η συγκεκριμένη παρουσιάστρια ήθελε να έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στα προγράμματα που παρουσίαζε. Εκείνη είχε ζητήσει την απομάκρυνση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και της Έλενας Χριστοπούλου από το GNTM και ενώ στελέχη της παραγωγής της είχαν ζητήσει να κάνει πίσω για το καλό του πρότζεκτ εκείνη δεν έκανε.

 

Εκείνη ζήτησε συγκεκριμένα πρόσωπα στην επιτροπή του «Dancing». Το οποίο ήταν βατερλώ για το STAR. Εκείνη επίσης ζήτησε να φύγουν όλοι οι παλιοί από το GNTM για να επανέλθει η ίδια. Και της έκαναν το χατίρι.

 

  • Η Καγιά ζήτησε τη Χατζηπαντελή και όταν συγκρούστηκαν το μοντέλο έφυγε. Όμως το κανάλι την επέστρεψε στον ημιτελικό για να κάνει νούμερα. Το κλίμα λοιπόν όπως καταλαβαίνετε ήταν πολύ κακό.

 

Η τελική σύγκρουση ήρθε για δύο λόγους: Ο πρώτος ήταν το πρωινό καθώς η Καγιά ξεκαθάρισε πως δεν θα το έκανε για κανέναν λόγο ξανά. Ο δεύτερος το οικονομικό καθώς θα έπρεπε να μειωθούν κατά πολύ οι αμοιβές της μετά το τέλος του GNTM. Γιατί άλλο μπάτζετ έχει ένα παιχνίδι μόδας που παίζει μεσημέρι και άλλο ένα πανάκριβο πρότζεκτ στο prime time. Και επειδή το κανάλι μπαίνει σε νέα φάση μετά και την συνεργασία με τη United (Nova) που θα ανακοινωθεί μετά τις εκλογές τίποτα από το παρελθόν δεν θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο και στο μέλλον… Όσο για το μέλλον της Βίκυς Καγιά. Κανείς μέχρι στιγμής δεν γνωρίζει αν έχει κάνει κουβέντες με άλλο κανάλι ή όχι…

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

  1. Αναμενομενο ειχε καρατομησει τους παντες , τους οδηγησε σε παραιτηση και αποχωρηση γιατι ηθελε υποτακτικους και οχι συνεργατες και πολυ αργα εγινε ολο αυτο, επρεπε να την ειχαν πεταξει πολυ πιο πριν.Η γυναικα ειναι ηπηρμενη και συμπλεγματικη και πολυ σημασια δωσανε στην Καγια

Πότε κλείνουν Γυμνάσια και Γενικά Λύκεια – Ο προγραμματισμός των εξετάσεων

Κρίσιμες ώρες – Διασωληνωμένος ο 16χρονος που τραυματίστηκε στις γραμμές του Προαστιακού