in

OMGOMG AngryAngry

«Το παιδί μου σκοτώθηκε χωρίς να το θέλει» – Ο πατέρας του νεκρού υποσμηναγού

Η είδηση της συντριβής του αεροσκάφους τύπου Φάντομ της Πολεμικής Αεροπορίας στην Ανδραβίδα, που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο του 29χρονου υποσμηναγού, συγκλόνισε όταν έγινε γνωστή το πρωί της Δευτέρας.

Ο πατέρας του αδικοχαμένου πιλότου, Μάριου-Μιχαήλ Τουρούτσικα, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής T-Live, αναφερόμενος στον γιο του, το πάθος του για την αεροπορία και τα τελευταία λόγια που αντάλλαξαν.

«Ο Μάριος ήταν ένα καλό παιδί, ήσυχο, τίμιο, μελετηρό παιδί. Διάβαζε από μικρός μέχρι τώρα, 29 χρονών, γιατί αυτό το επάγγελμα απαιτεί πολλές θυσίες. Και προχθές που έφυγε από το σπίτι, έφυγε γι’ αυτόν τον λόγο. Τώρα τι μελετούν, εγώ δεν τα ξέρω. Δυστυχώς, χωρίς να το θέλει, το παιδί μου σκοτώθηκε και βύθισε στην οικογένειά του στο πένθος» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κύριος Κωνσταντίνος Τουρούτσικας.

«Επέμενα να αναλάβει τη δική μου δουλειά, γιατί προέρχομαι από φτωχή οικογένεια. Με θυσίες ανοίξαμε αυτό το φαρμακείο, το οποίο δούλεψε 20-25 χρόνια και θα είχε μία έτοιμη δουλειά. Ήταν ανένδοτος. Του άρεσε σαν δουλειά, γιατί καθόταν με τη μητέρα του μικρός. Το όνειρό του ήταν να γίνει πιλότος μαχητικού» συμπληρώνει συγκινημένος στην Τατιάνα Στεφανίδου.

«Μου είχε πει: αν δεν μπορέσω να περάσω κάποιες εξετάσεις για μαχητικό αεροσκάφος, θα φύγω από την Ικάρων και θα ξαναδώσω. Με δυσκολίες μεγάλες τα κατάφερε κι έγινε ιπτάμενος μαχητικός. Ήθελε να πάει στα Φάντομ, αλλά δεν μου εξήγησε ποτέ τον λόγο» σημειώνει ο κύριος Τουρούτσικας για τον αδικοχαμένο γιο του.

Ποια ήταν τα τελευταία λόγια που αντάλλαξαν οι δυο τους; Ο κύριος Τουρούτσικας απαντά: «Τον συνάντησα τελευταία φορά το Σαββατοκύριακο, μετά από καιρό. Ήταν η τελευταία φορά που μείναμε μαζί και η πρώτη φορά που καθίσαμε μαζί τόσες ώρες. Αφορμή στάθηκε ο αγώνας του ινδάλματός του, του Τσιτσιπά και συζητούσαμε για ώρες. Για μένα αυτό είναι η καλύτερη ανάμνηση, γιατί δεν τον έβλεπα πολύ».

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Ανδρέας Μικρούτσικος για Νίκο Μουτσινά – «Δεν έχω δει χειρότερες συνεντεύξεις»

Συλλήψεις 23 ατόμων για στημένα ματς