Το νέο «Καλημέρα Ελλάδα» κάνει πρεμιέρα – Ποιοι αναλαμβάνουν την πρωινή ενημέρωση

1 Min Read

Νέα εποχή για το «Καλημέρα Ελλάδα» στον ΑΝΤ1, με την εκπομπή να επιστρέφει ανανεωμένη και με δύο έμπειρους δημοσιογράφους στο τιμόνι της.

  • Από τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου, στις 06:00 το πρωί, ο Βασίλης Χιώτης και ο Άκης Παυλόπουλος αναλαμβάνουν την πρωινή ενημέρωση, δίνοντας το δικό τους στίγμα σε μία εκπομπή που έχει γράψει τη δική της ιστορία στην ελληνική τηλεόραση.
  • Ο ΑΝΤ1, μέσα από την επίσημη ανακοίνωσή του, κάνει λόγο για ουσιαστικό ρεπορτάζ, άμεσο λόγο και καθαρή ματιά στην επικαιρότητα.

Πολιτική, οικονομία, κοινωνία και διεθνή γεγονότα θα βρίσκονται καθημερινά στο επίκεντρο, μαζί με ζωντανές συνδέσεις, αποκλειστικές πληροφορίες και αναλύσεις.

Στόχος της νέας εκπομπής είναι να μην περιορίζεται απλώς στην καταγραφή των γεγονότων, αλλά να εξηγεί τι πραγματικά σημαίνουν και πώς επηρεάζουν την καθημερινότητα των πολιτών.

Με έμπειρη δημοσιογραφική και τεχνική ομάδα, το νέο «Καλημέρα Ελλάδα» έρχεται να διεκδικήσει ξανά δυναμικά τη θέση του στην πρωινή ενημέρωση. Το ραντεβού είναι καθημερινό και ξεκινά νωρίς. Από τις 7 Σεπτεμβρίου, στις 06:00, στον ΑΝΤ1.

Share This Article