in

CryCry OMGOMG

Το μοιρολόϊ της μάνας της Μαριάννας – «Η καπετάνισσά μας ταξιδεύει»

O θάνατος της 20χρονης δοκίμου του Εμπορικού Ναυτικού έχει προκαλέσει μεγάλη θλίψη σε όλη τη χώρα μας. Η Μαριάννα έχασε τη ζωή της από μολυσματική ασθένεια και βύθισε στο πένθος την Κω, τον τόπο καταγωγής της.

  • Συγκλονισμένη η μητέρα της από τον χαμό του παιδιού της ανέφερε στο MEGA πως η κόρη της, η καπετάνισσά τους, όπως είπε χαρακτηριστικά, ήθελε να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα και να ταξιδεύει.

«Σήμερα κηδέψαμε την κούκλα μας, τον άγγελό μας, τη καπετάνισσά μας. Η καπετάνισσά μας που ήθελε να ταξιδεύει. Ήθελε να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα και το έκανε», δήλωσε.

  • Όπως είπε η μητέρα της Μαριάννας, μέχρι στιγμής είναι άγνωστα τα αίτια που οδήγησαν στον θάνατο του παιδιού της, ωστόσο οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν πως η 20χρονη κατέληξε από ιογενή εγκεφαλίτιδα. Πιθανολογείται να συνέβη μετά από τσίμπημα μολυσμένου κουνουπιού που της προκάλεσε πολυοργανική ανεπάρκεια.

«Δεν ξέρουν ούτε οι γιατροί, δεν έχει βγει τίποτα ακόμα, δεν έχουν βγει τίποτα από τα πορίσματα ή η ιατροδικαστική έκθεση. Οι άνθρωποι θέλανε πάρα πολύ να σώσουν το παιδί μας, προσπάθησαν όλοι. Η καπετάνισσά μας αυτή τη στιγμή ταξιδεύει, κάνει το όνειρό της πραγματικότητα… αυτό που ήθελε να κάνει, ταξιδεύει στις θάλασσες», είπε η μητέρα της.

 

 

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Πανελίστρια της Μενεγάκη… πλέον “κεντρικιά” στην ΕΡΤ

Έλλη Τρίγγου – Το τρελό κέφι στα γυρίσματα και το “καυτό” ατύχημα (Εικόνα)