in

OMGOMG

Το καρφί του Λαγούτη για τους “Παγιδευμένους” – «Ο ψεύτης κι ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται»

Με μια φωτογραφία των  πρωταγωνιστών και ένα κείμενο, ενημερώνει τον κόσμο  ότι αποχωρεί στα μισά της φετινής σεζόν από τους Παγιδευμένους του ΑΝΤ1 (και μετά απο δυόμιση χρόνια).

  • Ο λόγος για τη γνωστή ενδυματολόγο και κολλητή της Αθηνάς Οικονομάκου, Νικόλ Παναγιώτου για την αποχώρηση της οποίας γράψαμε νωρίτερα. Η ίδια πετάει και καρφιά στο κείμενο της ενώ οι ηθοποιοί της σειράς τη στηρίζουν… «ίσως η πρώτη μεγάλη απόφαση του 2024.

Απ ότι φαίνεται μπαίνει πολύ δυναμικά για μένα.  κύκλος που κλείνει νωρίτερα απ’ ότι υπολόγιζα (όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια ο Θεός γελάει).Όμως η ζωή είναι μικρή και οι αποφάσεις είναι για να παίρνονται. Κ αι εγώ έχω υποσχεθεί στον εαυτό μου ένα βασικό: Δεν θα γίνω πότε αυτό που φοβόμουν…Ότι δε λύνεται κόβεται φρεντς. Ευχαριστώ όσους με οδήγησαν σε αυτήν την απόφαση και όσους με στήριξαν αφού την πήρα. Ήταν μια δουλειά που αγάπησα πολύ….*Ο,τι αγαπάω μ΄αδικεί…Τα καλύτερα έρχονται…» γράφει.

 

 

 

Ο Πέτρος Λαγούτης… εκ των πρωταγωνιστών της σειράς, προέβη στο εξής σχόλιο «Όλα τελικά, όλα, όλα τελικά ξαναγυρνάν σ´εμάς. Και την υπόσχεση που έχεις δώσει στον εαυτό σου την τηρείς με τη στάση σου και την αξιοπρέπεια σου χρόνια τώρα .. αντίθετα , «ο ψεύτης κι ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται»… οπότε δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα. Μόνο φως” γράφει όλο νόημα.

Τι νομίζετε;

-1 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Netflix – Στρέφεται στα βιντεοπαιχνίδια για νέα πηγή εσόδων

Δείτε σε βίντεο την δράση του ληστή “Τιραμόλα” – Είχε χτυπήσει 27 φορές στο κέντρο της Αθήνας