in ,

LOLLOL LoveLove CryCry

Το εξώδικο του Βέρτη κατά του nassosblog και η νέα ποινική δίωξη εναντίον του

Απ΄ ότι φαίνεται έχω γίνει ιδιαίτερα «ενοχλητικός » για το λαϊκό αοιδό Νίκο Βέρτη, ο οποίος όπως αποδεικνύεται, παρακολουθεί στενότατα το nassosblog.

 

  • Δεν προλαβαίνω να δημοσιεύσω τις σκληρές αλήθειες του – αλήθειες που αποδεικνύονται από ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΕΣ δικαστικές αποφάσεις – και δέχομαι εξώδικο με καθαρά εκφοβιστικό / απειλητικό περιεχόμενο προκειμένου να «κρατήσω τα χείλη μου κλειστά» και να μη δημοσιεύω πραγματικά περιστατικά  που τον αφορούν.

 

 

Πρόσφατα δέχθηκα εξώδικο του με την οποίαν διαμαρτυρία του ισχυρίζεται πως τον συκοφαντώ με ψεύδη και πως έχω εμμονή μαζί του, ενώ ταυτόχρονα με καλεί να απέχω από κάθε δημοσίευση που τον αφορά, δηλώνοντας πως θα με μηνύσει!

 

  • Αγνοεί ως φαίνεται, πως ΠΑΝΤΑ διασταυρώνω τις πληροφορίες που μου δίνονται, τις διυλίζω, τις τεκμηριώνω με την πολύτιμη βοήθεια του εμπειρότατου νομικού μου επιτελείου, και μόνον εφόσον συντρέχουν όλες ο απαιτούμενες για την ορθή δημοσιογραφική θέση, προϋποθέσεις προβαίνω στη δημοσίευση τους.

Έτσι, και εφόσον «καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται» είναι απορίας άξιον το ύφος της εξωδίκου του προς εμένα.

 

  • Η εξώδικος του παρόλα αυτά, αποκαλύπτει τη δική του εμμονή σχετικά με το nassosblog, αφού και το 2018 ο Βέρτης με ενέπλεξε σε μήνυση του για δήθεν συκοφαντική του δυσφήμιση εκ μέρους των ιδιοκτητών του κέντρου διασκέδασης ΟΡΑΜΑ στη Θεσσαλονίκη και της πληρεξουσίας τους. Βέβαια, η μήνυση του «έπεσε στο κενό» ως ουσιαστικά αβάσιμη, αφού καμία συκοφαντική δυσφήμιση του υπήρξε όπως έκριναν οι Εισαγγελείς Αθηνών.

 

Και μάλιστα, όπως πρόσφατα πληροφορήθηκα, γι΄ αυτή του την μήνυση οι Εισαγγελείς των Αθηνών άσκησαν εναντίον του ποινική δίωξη για ψευδή καταμήνυση που τέλεσε αυτός σε βάρος των ιδιοκτητών του ΟΡΑΜΑ!

  • Έχω δηλώσει επανειλημμένως στον τραγουδιστή Βέρτη και του δηλώνω ξανά πως ΠΑΝΤΑ το βήμα μου είναι ανοικτό και για αυτόν, όπως και για όλους, και θα ήταν ευχαρίστηση μου αν με τιμούσε έστω και μία φορά, ιδιαίτερα επειδή τα τελευταία χρόνια φαίνεται πως απασχολεί καθημερινά τις εισαγγελικές και δικαστικές Αρχές.

Κάτι που προκαλεί μεγάλο δημοσιογραφικό ενδιαφέρον για τον καθένα… και ερωτήματα όχι μόνο σε εμένα. 

 

  • Από ότι φαίνεται τελικά, ο Βέρτης έχει εμμονή μαζί μου, αφού οι « κακές γλώσσες » μου ψιθυρίζουν ότι το nassosblog είναι η πρώτη του έννοια μόλις ξυπνήσει, και η τελευταία του πριν πέσει για ύπνο.

 

Βέβαια, μάλλον σήμερα δεν θα ξυπνήσει καλά. Τι όχι; Λέτε από το ρεπορτάζ μας να έμαθε τη νέα ποινική δίωξη που αντιμετωπίζει; Οψόμεθα.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

4 Comments

Σοκ στον Βόλο – Νεκρός 36χρονος στρατιωτικός από ανακοπή καρδιάς!

Τραγωδία στα Τέμπη – Αυτό είναι το πόρισμα της Αρχής για τη σύμβαση 717