in

LoveLove OMGOMG

Το δράμα της Κατερίνας Στανίση – «Ένα μικρό αγγελούδι μας χρειάζεται»

Το βράδυ της Δευτέρας η Κατερίνα Στανίση με και ανάρτηση της ζητά απο όλους μα σαν κάνουμε μια καλή πράξη και να βοηθήσουμε ένα μωράκι που παλεύει για τη ζωή του «Ένα μικρό αγγελούδι μας χρειάζεται. Αυτές τις άγιες μέρες, ας κάνουμε μια καλή πράξη και ας βοηθήσουμε μια μικρή ηρωίδα που παλεύει από την πρώτη της ανάσα. Η μαμά και ο μπαμπάς της είναι δίπλα της με όλες τις δυνάμεις τους αλλά χρειάζονται την βοήθεια μας .

Η 4 μηνών Γεωργία νοσηλεύεται στην εντατική του Ωνασείου με καρδιολογικό πρόβλημα εκ γενετής. 4/12/2023 δόθηκε στους γονείς του βρέφους η έγκριση μεταφοράς σε άλλο νοσοκομείο όπου θα πρέπει να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα που έχει. Στο σχετικό έγγραφο που υπογράφει ο διευθυντής της καρδιολογικής του ΩΚΚ και ο χειρουργός, υποδεικνύουν ότι εκεί που θα μεταφερθεί το μωρό, θα πρέπει να υπάρχει μονάδα μεταμόσχευσης σε περίπτωση που δεν έχει επιτυχία η χειρουργική επέμβαση. Οι γονείς του παιδιού, στην προσπάθειά τους να βρουν την καλύτερη λύση για το μωρό τους, ήρθαν σε επαφή με καθηγητή καρδιοχειρουργό ο οποίος βλέποντας τον φάκελο του μωρού, αναλαμβάνει να το χειρουργήσει στην Κωνσταντινούπολη (όπου είναι διευθυντής καρδιολογίας στο Νοσοκομείο KOC), έχοντας κάνει 17.000 επεμβάσεις καρδιάς βεβαιώνοντας ότι υπάρχει εκεί μονάδα μεταμόσχευσης. Έχουν γίνει κινήσεις για να μπορέσει να εγκριθεί από τον ΕΟΠΥΥ η διαδικασία της επέμβασης με κάλυψη μέρους ή όλου του ποσού που ανέρχεται στα 110.000€ περίπου (70.000€ το χειρουργείο και 35.000€ η διακομιδή). Η οικογένεια έχει απευθυνθεί σε όσους μπορούσε. Υπάρχει η διάθεση να βοηθήσουν, αλλά οι μέρες περνάνε και ο χρόνος παραμονής του μωρού στο Ωνάσειο δεν είναι απεριόριστος. Προσπαθούμε λοιπόν να μαζέψουμε το ποσό που απαιτείται, ώστε αν οι κινήσεις με τον ΕΟΠΥΥ αποβούν άκαρπες, να μπορέσουμε να το στείλουμε ιδιωτικά ώστε να σωθεί η ζωή της μικρής Γεωργίας. Έχουμε μαζέψει από δωρεές συγγενών, φίλων και γνωστών περίπου 60.000€ και υπολείπονται περίπου άλλα τόσα”.

 

 

 

Πόσο σημαντικό στις μέρες μας οι καλλιτέχνες να μπαίνουν μπροστά για να σωθούν ανθρώπινες ζωές. Όχι μόνο αρπαχτές και ζωάρα… όχι μόνο σπίτια και οικόπεδα. Αλλά ενσυναίσθηση και αλτρουισμός. Στοιχεία άγνωστα στην εποχή μας.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Αράχωβα ΤΩΡΑ – Πού κατέληξε η αστυνομία για τον θάνατο του Όλιβερ

Τα τελευταία βίντεος της Ελισάβετ – Σήμερα η κηδεία της 50χρονης που κατασπάραξαν τα σκυλιά