in ,

CryCry LOLLOL

Το «Dragons’ Den» κρίνει το μέλλον Τανιμανίδη στον ΑΝΤ1 – Ο ντόρος και το… τέλος

Ήταν ομολογουμένως καλύτερο απ’ ότι το περιμέναμε όλοι. Και ίντριγκα έβγαλε και ενδιαφέρον είχε το πρώτο επεισόδιο του Dragons’ Den. Κυρίως όμως αυτό είχε να κάνει με τους επενδυτές και τους υποψήφιους και όχι τόσο με τον Σάκη Τανιμανίδη που δεν έχει αλλάξει ιδιαίτερα το στυλ του όσον αφορά στην παρουσίαση ενός τηλεοπτικού προγράμματος τα τελευταία χρόνια.

Ίσως στο συγκεκριμένο ήταν κάπως καλύτερος γιατί το ριάλιτι είναι δική του ιδέα, δική του πρόταση και δική του παραγωγή στον ΑΝΤ1.

  • Ξεκάθαρα από τη «Φάρμα» ήταν καλύτερος αλλά δεν μπορείς να πεις σε καμία περίπτωση πως είναι ο παρουσιαστής «παντός καιρού» που θα βγάλει ένα κανάλι ασπροπρόσωπο σε όποιο πρότζεκτ και αν του ανατεθεί.

Το Dragons’ Den είναι κρίσιμο στοίχημα για τον Τανιμανίδη. Εάν πάει θα παραμείνει στον ΑΝΤ1 και το πιο πιθανό είναι να γίνουν δεκτές και άλλες προτάσεις που έχει καταθέσει στο σταθμό για δικές του παραγωγές.

Σε διαφορετική περίπτωση απ’ ότι μαθαίνω η συνεργασία του καναλιού με τον παρουσιαστή θα τερματιστεί αμέσως μετά τη λήξη του συγκεκριμένου ριάλιτι.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

5 Comments

  1. Άπατο πήγε το πρώτο επεισόδιο. Από το δεύτερο σε βαριά μονοψήφια.
    Τι μας παρουσιάζουν, προτάσεις για telemarketing;
    Το παρεάκι από Σαλόνικα, χτυπιέται αλλά δεν του βγαίνει, Μαυρίδης, Τανιμανίδης, Λέντζας, μετριότητες

  2. Συμφωνω το Wrold Party ηταν μια παρειστικη εκπομπη και γι αυτο ειχε επιτυχια, κανενας απο τους τρεις δεν μπορει να σταθει μονος του. Ο Τανιμανιδης ειναι διεκπεραιωτικος, ο Λεντζας ανευρος , ο Μαυριδης αργος και δυσκολος στην εκφραση. Η γυναικα του Μαυριδη θεωρω οτι μπορει να σταθει σε εκπομπη , ειναι αυθορμητη, ακαφτη, μορφωμενη και κουκλα. Θα μπορουσε να ειναι σε καποια εκπομπη ως πανελ αρχικα για να μαθει και μετα να εχει εκπομπη, οπως βλεπουμε ολες οι τωρινες παρουσιαστριες με εικοσι και τριαντα χρονια εμπειριας εχουν κουρασει το κοινο και οι περισσοτερες ειναι αταλαντες πχ Καραβατου, Ηλιακη , Καινουργιου η οποια ξεπουλαει τα παντα για να σταθει …Μια παρεα εκατο ατομων ανακυκλωνεται εδω και τριαντα χρονια , κουρασμενη , χωρις εμπνευση και ταλεντο απιστευτο!!!

Θρίλερ στην Πάτρα – Ο Δασκαλάκης δεν αποσύρει τη μήνυση κατά του Ηλιάδη. Κατέθεσε ο γιατρός

Καλαμάτα – Ο Αλβανός παίρνει πάνω του την εκτέλεση του «Αμερικάνου»