in

CuteCute LoveLove

Το δημόσιο «ευχαριστώ» της Ραφαέλας σε Μητσοτάκη και Χρυσοχοΐδη για τη βοήθεια στη μάχη με τον καρκίνο

O πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο υπουργός Υγείας Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, έδωσαν λύση στο πρόβλημα με την περίθαλψη της 19χρονης Ραφαέλας Πιτσικάλη, που παλεύει με μια σπάνια μορφή καρκίνου.

Υπενθυμίζεται ότι η Ραφαέλα έκανε μία ανάρτηση απόγνωσης προ ολίγων ημερών, στην οποία κατήγγειλε πως παρά την υποτροπή της νόσου της τα νοσοκομεία δεν δέχονταν να της κάνουν εισαγωγή.

Στην ανάγκη αυτή ανταποκρίθηκαν άμεσα ο πρωθυπουργός και ο υπουργός Υγείας που φρόντισαν να εισαχθεί σε ιδιωτικό νοσοκομείο προκειμένου να λάβει την απαραίτητη θεραπεία για την υγεία της. Επικοινώνησαν και οι δύο μαζί με την 19χρονη τηλεφωνικά και ενδιαφέρθηκαν για προσωπικά για τη μεγάλη περιπέτεια της υγείας της.

Μέσω νέας ανάρτησης, η 19χρονη Ραφαέλα ευχαρίστησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη για την στήριξή τους.

Η ανάρτηση με το «ευχαριστώ» της Ραφαέλας:

«Θέλω να μοιραστώ μαζί σας όσα έγιναν σήμερα, ευχαριστώντας τον πρωθυπουργό @kyriakos_ και τον υπουργό Υγείας @mchrisochoidis , που επικοινώνησαν μαζί μου τηλεφωνικά και ενδιαφέρθηκαν προσωπικά για τη μεγάλη περιπέτεια της υγείας μου. Το ειλικρινές ενδιαφέρον τους και η διαβεβαίωση ότι θα είναι διαρκώς στο πλευρό μου, μου δίνουν δύναμη και αισιοδοξία να συνεχίσω τον αγώνα για ζωή, μαζί με τους ανθρώπους μου που είναι από την αρχή δίπλα μου. Ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της ψυχής μου όλους τους ανθρώπους που με σκέφτονται, νοιάζονται, προσεύχονται για εμένα και δίνουν χρήματα για το μεγάλο ταξίδι στο Χιούστον. Ελπίζω κι εύχομαι ανάλογη στήριξη και βοήθεια από το κράτος να έχουν διαρκώς και τα άλλα παιδιά και οι άλλοι άνθρωποι. Πρέπει να καλυφθεί θεσμικά, στο τομέα υπηρεσιών υγείας το κενό περίθαλψης και φροντίδας της εφηβικής-πρώιμης νεαρής ηλικίας. Των παιδιών δηλαδή που αντιμετώπισαν ένα σοβαρό θέμα υγείας ή ένα χρόνιο θέμα, και όταν μεγαλώνουν “χάνονται” μεταξύ διαφορετικών γιατρών, νοσοκομείων, ιατρικών ιστορικών και επαναλαμβανόμενων εξετάσεων χωρίς ένα κοινό σημείο αναφοράς.»

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Αποκαλυπτικός ο Μπιμπίλας – «Ήδη μου ζήτησαν ρουσφέτι»

Ορέστης Χαλκιάς – «Με σταματάνε στο δρόμο Ιταλοί και μου φωνάζουν… Maestro Maestro»