in

OMGOMG LOLLOL AngryAngry

Το χυδαίο σχόλιο της Σαμίου για τον Γεωργιάδη – “Μεγάλη ημέρα θα ήταν…”

Με μια χυδαία δημόσια επίθεση η τραγουδίστρια – η οποία έγινε γνωστή με το σουξέ “εκεί που καίγομαι πολύ θέλω να νιώσω το φιλί” – επιτέθηκε στον Υπουργό της κυβέρνησης, Άδωνι Γεωργιάδη. 

Πάτα εδώ για τη συνέχεια

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

46 Comments

  1. Έιναι ΖΑΙΑ ,ομως και πάντα με τον άνθρωπο!!!!!

    Εκεί που καίγεται πολύ είναι στον εγκέφαλο μάλλον….Αν και ο εγκέφαλος της σαν το αποκάτω της είναι…

    • Τι σημασία έχει τώρα τι λέει ο καθένας και η καθεμία. Μπροστά σε μία τραγωδία τα λόγια περισσεύουν. Αλίμονο από τους ανθρώπους που χάθηκαν. Τόσα νέα παιδιά. Μακάρι να μην ξανασυμβούν ποτέ τόσο άσχημα γεγονότα σε κανέναν άνθρωπο.

      • Μα αυτό ακριβώς….Ορισμένα κοράκια,δημοσιογραφίσκοι και πολιτικάντηδες της κακιάς ώρας,αντί να βάλουν όλοι μαζί το κεφάλι κάτω και να δούνε πως μπορούν τα πράγματα να γίνουν καλύτερα σε αυτή τη Μπανανία,προσπαθούν να εκμεταλευτούν το γεγονός είτε για να ξεφύγουν απο την αφάνεια,είτε για ψηφαλάκια είτε για ακροαματικότητες…ενώ τα παιδιά δεν είχαν ακόμα θαφτεί….

        • Είναι στο χέρι μας να μην τους δώσουμε την δύναμη να τα λένε αυτά. Η λύση μάλλον είναι ή να κλείσοουμε την τηλεόραση ή να αλλάζουμε κανάλι όταν ακούμε τέτοια για να μην τους δώσουμε τηλεθέαση.

          • @Σπύρος

            Δικοί τους είναι όλοι αυτοί που λες. Τους υποστηρίζουν πάντα. Τότε και τώρα. Την πολιτική εκμετάλλευση την έκαναν στο Μάτι. Τώρα ο κόσμος ζητάει αλήθεια και δικαιοσύνη. Οι υπεύθυνοι πρέπει να τιμωρηθούν και να πληρώσουν για να λυτρωθούν τα θύματα και οι οικογένειές τους. Δεν είναι εκμετάλλευση το να θες να τιμωρηθεί ο ένοχος. Επιβάλλεται. Αυτοί έκαναν έτσι την χώρα. Θα έπρεπε να έχουν ήδη γίνει αυτά. Τώρα είναι πολύ αργά για τα κροκοδείλια δάκρυά τους. Το λάθος είναι η πλήρης αδιαφορία τους για τους πολίτες και η δίψα τους για κέρδος. Αφού δεν μπορούν και δεν θέλουν να κάνουν τίποτα καλό, να φύγουν. Αρκετό κακό προξένησαν. Ανεπανόρθωτο. Τα αδικοχαμένα παιδιά και όλοι οι άνθρωποι που έφυγαν, δεν έρθουν πίσω ξανά. Εύχομαι καλή ανάπαυση στις αδικοχαμένες ψυχές και παρηγοριά στους γονείς. Τέτοιο κακό να μην ξανασυμβεί ποτέ.

  2. Εκεί που καίγομαι πολύ
    Θέλω να νιώσω το φιλί
    Καν’ το κορμί μου να μιλά
    Πιο χαμηλά, πιο χαμηλά, πιο χαμηλά
    Εκεί που καίγομαι πολύ
    Θέλω να νιώσω το φιλί
    Καν’ το κορμί μου να μιλά
    Πιο χαμηλά, πιο χαμηλά, πιο χαμηλά

  3. Μη με ρωτάς τι μου αρέσει πιο πολύ
    Μη με ρωτάς αφού τα γούστα μου τα ξέρεις
    Μη με ρωτάς πού θα μου δώσεις το φιλί
    Αφού τ’ αδύνατο σημείο μου το ξέρεις

  4. καλά δεν είπε και τίποτα κακό.
    Κλαίμε για τόσους πολλούς νέους ανθρώπους. Αν ήταν αυτος μόνο μέσα, ο οποίος προκαλεί συνεχώς το κοινό αίσθημα με τις ανοησίες που ξεστομίζει θα κλαίγαμε για έναν. Καλύτερα ε??
    Και η απάντηση στην κλασική ατάκα σε όσους λέμε τα αυτονόητα, όχι δεν είμαι ζεα
    Και τώρα πέστε να με φάτε

    • Νεκρόφιλος είσαι εσύ, ψυχανώμαλε! Μεταξύ όλων των άλλων αρνητικών που είσαι. Είσαι αηδιαστικό σίχαμα. Εσύ δεν εύχεσαι θανάτους (RIP) κάτω από σχόλια ρε ψυχασθενή? Εσύ δεν δείχνεις ασέβεια προς τους νεκρούς? Εσείς δεν είστε οι νεκρόφιλοι που εξαιτίας σας πεθαίνει τόσος κόσμος και λέτε ότι είναι για θυσία? Εγώ είμαι υπέρμαχος της ζωής και της χαράς. Είμαι όλα τα θετικά. Πάρε έναν καθρέφτη και ρώτα τον αυτά που λες. Μην απευθύνεις τις απορίες σου σε ανθρώπους που δεν έχουν καμμία σχέση με αυτά τα αίσχη που γράφεις. Εσείς μιλατε για θυσίες. Πάλι κάνεις προβολή. Ψυχάκια.

    • Πρώτον, το παραπάνω σχόλιο ΔΕΝ το έγραψα εγώ. Το ορκίζομαι.🤞Δεύτερον, ΔΕΝ γράφω εγώ RIP. Το ορκίζομαι.🤞Γιατί σου κόλλησε στο χαζό σου κεφάλι αυτό? Αλλά και να έγραφα θα ήταν δικαίωμά μου. Γιατί κάνεις μπούλινγκ και επιτίθεσαι στους ανθρώπους που έχουν άλλη άποψη και σε αυτούς που γράφουν νεκρώσιμες ή ευχάριστες ευχές? Τι παράνοια σε δέρνει και ενοχλείς ανθρώπους που δεν σε πειράζουν νομίζοντας πως είμαι εγώ? Αλήθεια, όποιος γράφει ευχές για ανθρώπους που έφυγαν από την ζωή είναι νεκρόφιλος? Όχι άνθρωπος με ενσυναίσθηση? Πας καλά? Τόση μαλάκυνση έχεις πια στον εγκέφαλό σου? Ασχολήσου με τίποτα άλλο και άσε ήσυχο τον κόσμο, επιτέλους. Άσε με ήσυχη κι εμένα. Δεν σε ενόχλησα. Εσύ τρώγεσαι συνέχεια μαζί μου. Όλη αυτή την εβδομάδα, εκτός από μερικά σχόλια για το τραγικό συμβάν και κάποιες απαντήσεις, δεν έχω γράψει ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ. Μέχρι αύριο είναι μια εβδομάδα πένθους που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ και πρέπει να σεβαστούμε το πένθος. Εύχομαι να μην ξανασυμβεί κάτι τέτοιο.

    • Τα είπε άψογα η άλλη κοπέλα στο σχόλιο πάνω απ’ το δικό σου και σε άλλα άρθρα τα λένε κι άλλοι άψογα. Λυπάμαι αν σε βολεύει να κάνεις ότι δεν το πιστεύεις αλλά ο κόσμος ξύπνησε. Ξίδι.

Άστεγη από ώρα σε ώρα η θρυλική Ματούλα του Κολωνακίου

Χάθηκε το 1992 και την θεωρούσαν νεκρή – Βρέθηκε 31 χρόνια μετά στο Πουέρτο Ρίκο