in

Της έκλεψε το κινητό και μετά την καρδιά της – Γυναίκα ερωτεύτηκε τον ληστή της

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει μια ιστορία αγάπης ανάμεσα σε ένα κλέφτη και μια γυναίκα. Της έκλεψε την τσάντα στη μέση του δρόμου και μετά την ερωτεύτηκε.

 

 

  • Μια εκπληκτική ιστορία αγάπης και εγκλήματος έχει κατακλύσει το διαδίκτυο, καθώς μια Βραζιλιάνα με το όνομα Emanuela αποκάλυψε μια εξαιρετική ανατροπή στην κλασική ιστορία «έγκλημα πάθους». Ερωτευμένη με τον δικό της ληστή, η Emanuela και ο σύντροφός της έγιναν αχώριστοι.

 

Το εξαιρετικό έπος εκτυλίχθηκε κατά τη διάρκεια ενός βίντεο στο Twitter, το οποίο συγκέντρωσε γρήγορα πάνω από 232.000 προβολές, κάνοντας την ιστορία τους διαδικτυακή αίσθηση. Σε μια εκδήλωση των μέσων ενημέρωσης στη Βραζιλία, η Emanuela αφηγήθηκε το «πρώτο τους ραντεβού» στους δημοσιογράφους, περιγράφοντας λεπτομερώς τις περίεργες συνθήκες που τους έφεραν κοντά.

 

 

https://twitter.com/BenderEyes/status/1682371043866955776?s=20

 

  • «Περπατούσα στο δρόμο κοντά στο σπίτι του όταν, δυστυχώς, με λήστεψαν», μοιράστηκε η Emanuela στο Jam Press, περιγράφοντας πώς η συνάντηση οδήγησε στην πιο απίθανη σύνδεση. Καθώς ο κλέφτης πήρε το τηλέφωνό της, η μοίρα επενέβη όταν ανακάλυψε τον αριθμό της Emanuela που ήταν αποθηκευμένος μέσα. Παραδόξως, αντί να κάνει καθαρή διαφυγή, ο ληστής αποκάλυψε ότι ήταν το ίδιο άτομο που την είχε ληστέψει και στο παρελθόν.

 

 

 

Σε μια απροσδόκητη τροπή των γεγονότων, ο ληστής παραδέχτηκε ότι άλλαξε γνώμη κατά τη διάρκεια της ίδιας της ληστείας. Εξομολογήθηκε: «Περνούσα μια δύσκολη κατάσταση επειδή δεν είχα γυναίκα, καταλαβαίνετε;». Στη συνέχεια αφηγήθηκε πώς έπεσε πάνω στη φωτογραφία της Emanuela στο τηλέφωνο και εκείνη τη στιγμή, τον εντυπωσίασε η ομορφιά της, με αποτέλεσμα να μετανιώσει αμέσως για τις εγκληματικές του πράξεις.

 

  • Με χιούμορ, ο δημοσιογράφος δεν μπόρεσε να μην αστειευτεί με το απίθανο ειδύλλιο, ρωτώντας τον ληστή: «Δηλαδή, έκλεψες το τηλέφωνό της και μετά την καρδιά της;». Η απίθανη ιστορία αγάπης είχε έναν αέρα γοητείας που απευθυνόταν στις μάζες.Παρά την ενδιαφέρουσα αφήγησή τους, παρέμειναν κάποια αναπάντητα ερωτήματα, όπως το πώς αισθάνονταν οι γονείς της Emanuela για τη μοναδική επιλογή συντρόφου της κόρης τους, ενός παράνομου με αντισυμβατικό παρελθόν.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Παρασκήνιο – Έτοιμος να αφήσει μετά από 8 χρόνια ο Σάκης Ρουβάς τον ΣΚΑΙ;

«Δυστυχώς κάηκε…» – Δύσκολες ώρες για τον Καφετζή. Έμαθε τα δυσάρεστα από τις ειδήσεις