in ,

LoveLove CryCry LOLLOL

Την οριστική απάντηση Μαλέσκου περιμένουν στο Star. Παρασκήνιο…

Απόλυτα ακριβές ήταν αυτό που είπε χθες η Ελένη Χατζίδου στις τηλεοπτικές κάμερες όσον αφορά στην παραμονή της ίδιας αλλά και του Ετεοκλή Παύλου στην παρουσίαση του «Breakfast at Star».

Έχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις αλλά ακόμη δεν έχουν τελειώσει είπε η τραγουδίστρια αφήνοντας να εννοηθεί πως όλα αυτή τη στιγμή παραμένουν ανοιχτά. Υπάρχουν φωνές που στηρίζουν το ζευγάρι… αλλά αυτόν που στηρίζουν περισσότερο είναι τον αρχισυντάκτη Χρήστο Αϊβαλιώτη τον οποίο μάλιστα και υπέγραψαν για άλλα δυο χρόνια. 

  • Το Star έχει προτείνει εδώ και δύο μήνες συνεργασία στην Ιωάννα Μαλέσκου. Και μάλιστα η συγκεκριμένη πρόταση έγινε υπό συνθήκες άκρας μυστικότητας. Χωρίς επίσης να έχει διευκρινιστεί στην Μαλέσκου για ποια ζώνη την προορίζουν.

 

Το πιθανότερο σενάριο είναι η πρωινή ζώνη εφόσον αποδεχθεί την πρόταση χωρίς όμως να αποκλείεται η μεσημεριανή με μια αναβίωση του «Super Star» με τελείως όμως άλλη φιλοσοφία εν έτει 2023. Οι τελικές αποφάσεις πάντως στο Star απ’ όσα είμαι σε θέση να γνωρίζω αργούν ακόμη…

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

9 Comments

  1. μακάρι της αξίζει. πάντως και πέρυσι στο τέλος ιουνίου είχε γραφτεί οτι πάλι είχε επαφές με το σταρ και μάλιστα οτι ειχε συμφωνήσει προφορικά μαζί τους. εγω την προτιμώ την Μαλέσκου στο πρωινό παρά το δίδυμο που είναι τώρα.

  2. δεν εχει γκελ; απο που το ειδες αυτο; που ενα χρονο δεν ειναι σε εκπομπη και ολα τα σαιτ ειναι γεματα με ειδησεις για την ιωαννα; ποτε παντρευτηκε ποτε εκανε παιδι τι ανεβασε κλπ κλπ κλπ; για μπες και στο προφιλ της και δες καθε μερα ποσα εμπορικα ανεβαζει σε στορι και μετα πες δεν πουλαει. ειδαμε και τη σκορδα ποσο πουλαει με τα 5% την αλιμπερτη, την μπαρκα τη μελετη και ολες που βουλιαζουν στο 8%. ελεος με την εμπαθεια απεναντι στη μαλεσκου και την παπιλα.

  3. Ε οχι και εμαπθεια με την Παπιλα που καποιος την εχει ΥΠΟ την ΣΚΕΠΗ ΤΟΥ 1000%, δεν γινεται ολα τα σαιτ, οι παρουσιαστες και οι πανελιστες να την στηριζουν παρολο που ειναι αταλαντη ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ 3% κατι τρεχει με την Παπιλα !! Την Μαλεσκου που το χει την ειχαν ξεσκισει στην κυριολεξια ΟΛΟΙ ,μηδενος εξαιρουμενου. Προτιμω την Μαλεσκου στο πρωινο και το ζευγαρι ΣΚ , παντως η Χατζιδου με χαλαρωνει , ουτε εντασεις ,ουτε φωνες , ουτε ιντριγκες , ουτε τρικλοποδιες και κακιες μεταξυ τους , ειναι μια ωραια παρεα και η Χατζιδου γλυκυτατη

  4. θα ηταν ειδηση , και ενας καλος αρχισυντακτης θα πηγαινε πολυ καλα η Μαλεσκου. Την Μαλεσκου την εκαψε στην κυριολεξια ο βλαξ Γρηγοροπουλος που τολμαει να μιλαει και για μπουλινγκ, οταν ο ιδιος εκανε μπουλινγκ σε νεαρα παιδια δημοσιογραφους,στην εκπομπη της Μελετη , φανταστειτε τι γινοταν στης Μαλεσκου την εκπομπη απο αυτο το καθικι . Η Μελετη βεβαια συνενοχη σε ολο αυτο που τον ειχε αρχισυντακτη εως και φετος

Το βρήκαμε – Το λεσβι@κό φιλί της Τσολάκη που λίγοι θυμούνται. Δείτε το…

Θλίψη στην Κέρκυρα – Βρήκαν νεκρή μια γυναίκα στη θάλασσα