in ,

LOLLOL CryCry

Τηλεθέαση – Με 30αρια η Καινούργιου και 3αρια η Σκορδά

Εντυπωσιακά ποσοστά στο νεανικό κοινό για την Κατερίνα Καινούργιου και τον Alpha τη χθεσινή μέρα, καθώς έφτασε χθες η εκπομπή της και στο 30.7% για μισή ώρα προβολής.

  • Αντίθετα, τόσο στο στρατόπεδο του Γιώργου Λιάγκα, όσο και της Φαίης Σκορδά, το πρωί επικράτησε κρύος ιδρώτας όταν είδαν το ραβασάκι της τηλεθέασης. Και καλά η θεία από το Κιλκίς είναι συνηθισμένη, το «βατερλώ» του Λιάγκα χθες δεν είχε προηγούμενο με ποσοστά κοντά στο 5% και στο 7%.

Το αστείο είναι ότι στον ΑΝΤ1 πίστευαν ότι κατά την περίοδο των εκλογών, θα ανέβει η πρωινή της ζώνη. Όσο για τη Σκορδά, επανέρχομαι μέσα στην ημέρα με παρασκήνιο που έρχεται να ανατρέψει πολλά δεδομένα. 

  • Δείτε τα αναλυτικά νούμερα:

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

4 Comments

  1. Ο φετινος νικητης ειναι ξεκθαρα ο Λιαγκας , μετα απο ολο αυτο με την Νομικου που τα νουμερα ηταν στο ναδιρ , καταφερε να ανεβασει την εκπομπη και να παιρνει πρωτιες!!! Η Καινουργιου μονιμα με τον κωλο εξω ειναι εννοω για τα προσωπικα της , οποτε αν δειχνεις τον κωλο σου καθημερινα θα κανεις και τηλεθεασεις . Μολις παυει να το κανει τα νουμερα πεφτουν

  2. Εκει στον Σκαι θα χτυπανε το κεφαλι τους στον τοιχο,που της εκαναν και διετες συμβολαιο.Τοση σιγουρια ειχαν για την επιτυχια της.Τωρα που καθε μερα ειναι στον πατο της τηλεθεασης,στον Αντενα θα ανοιγουν σαμπανιες,που την ξεφορτωθηκαν.

«Δεν το είδα» λέει ο πατέρας που παρέσυρε το κοριτσάκι του με το αγροτικό

Τραγωδία στο Περιστέρι – Ανήλικος έκλεψε μοτοσικλέτα και σκοτώθηκε σε τροχαίο