in

OMGOMG

Τηλεθέαση – Έσκισε η Καινούργιου, ανεβασμένη η Δανάη, τρίτος ο Λιάγκας, “ξεφούσκωσε” το STAR

Δεύτερη εβδομάδα για τα πρωινά και αρχίζει σιγά σιγά να κάθεται η “μπίλια”. Φαίνεται πως η Κατερίνα Καινούργιου συνεχίζει για 6η συνεχόμενη μέρα να βρίσκεται στην πρώτη θέση με 16,1%, ενώ μία ανάσα πίσω της βρέθηκε η Δανάη Μπάρκα με 15%.

 

Η παρουσιάστρια του MEGA μετά τα τραγικά ποσοστά της την Τετάρτη φαίνεται πως έχει πάρει τα πάνω της και συνεχίζει δυναμικά. 

  • Πάμε στα άσχημα τώρα: Ο Γιώργος Λιάγκας αν και διψήφιος (σε αντίθεση με τις πρώτες μέρες της περσινής σεζόν που βούλιαζε στα μονοψήφια) στέκεται με απόσταση από την Καινούργιου.

 

Χθες σημείωσε 13,3% και περιμένει με αγωνία να του “σκάσει” κάποιο δυνατό θέμα επικαιρότητας για να μπορέσει να στρώσει κοινό. Όσο για το δίδυμο του STAR, φαίνεται πως ξεφούσκωσε πολύ γρήγορα. Ήταν αναμενόμενο μόλις μπει στη “μάχη” η Δανάη να μοιραστεί το κοινό που θέλει να παρακολουθήσει καθαρόαιμη ψυχαγωγία. Που να μπει στην σκληρή “αρένα” και η Ελένη Τσολάκη…

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

3 Comments

  1. Το πανελ βαριεται η κανει δημοσιες σχεσεις , η Παλαιτσακη νομιζει οτι βρισκεται τουλαχιστον στη Βουλη , τετοιο υφος , λενε ανοησιες , η Γραμμελη σταθερα κανει δημοσιες σχεσεις οποτε δεν εχει βαρυτητα ο λογος της, η Μελετη εξακολουθει την ιδια τακτικη και εκτος αυτου το προβλημα της ειναι μην της φανε την θεση ηθοποιοι η τραγουδιστες που κανουν παρουσιαση , προφανως καταλαβαινει την ανεπαρκεια της.

  2. Προσωπικα πιστευω οτι αν δεν ηταν ο Μαλελης να την προωθει , ακομα θα ηταν στα αζητητα, η φουσκα ξεφουσκωσε και ο βασιλιας εν τελει ειναι γυμνος , παρολα τα παχια λογια. Ο Κωνσταντινιδης εχει τσαγανο , ο Πατρας αρχισε να παιρνει μπρος , η Πετρουτσελη εχει μια χαριτωμενια και ως εκει. Με λιγα λογια το ψαρι βρωμαει απο το κεφαλι

Άγιον Όρος – Mοναχός έπαιξε μπουνιές με άλλο μοναχό. «Ήπιαμε δύο μπουκάλια κρασί»

Σοκ στην Άνδρο – Νεκρή σε τροχαίο γυναίκα οδηγός Ταξί