in

OMGOMG

Τηλεοπτική βόμβα – Στον ΑΝΤ1 ο “Έρωτας φυγάς” από φέτος. Η ζώνη προβολής και το ερωτηματικό με τα επεισόδια…

Κυκλοφορεί εδώ και λίγες ώρες η πληροφορία πως ο “Έρωτας φυγάς” έχει ήδη “κλειδώσει” στον ΑΝΤ1, επιβεβαιώνοντας το nassosblog.gr πριν από λίγες μέρες που έκανε λόγο για σημαντικό ραντεβού με την εταιρεία παραγωγής “Αργοναύτες”. 

  • Φαίνεται πως οι δύο πλευρές τα βρήκαν και μάλιστα υπάρχει και ανατροπή – βόμβα. Η σειρά, με τις ευλογίες του OPEN και της “Barking well media”, κατά 99% μετακομίζει στον ΑΝΤ1 πολύ πιο άμεσα από ότι περιμέναμε.

Η πληροφορία που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή κάνει λόγο για προβολή ακόμα και των ήδη γυρισμένων επεισοδίων του Β κύκλου μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, ενώ ακόμα δεν έχει ξεκαθαριστεί αν το κανάλι του Αμαρουσίου θα έχει τη δυνατότητα να προβάλλει σε επανάληψη και επεισόδια που έχουν ήδη προβληθεί μέσα από το OPEN. 

  • Την ίδια ώρα κυκλοφορούν δύο φήμες που αναμένεται να ξεκαθαριστούν τις επόμενες μέρες ή ακόμα και ώρες…Από τη μία η σειρά να ενταχθεί στο prime time με 2 επεισόδια την εβδομάδα, κάθε Πέμπτη και Παρασκευή στις 21.00 στη θέση του “Μετά τη φωτιά” που όπως έχουμε γράψει ξανά πάει για “κόψιμο”. Από την άλλη, υπάρχουν στελέχη στον ΑΝΤ1 που εκτιμούν πως η σειρά θα πρέπει να προβάλλεται στην απογευματινή ζώνη για να “χτυπήσει” καλύτερα νούμερα με πιο εύκολο ανταγωνισμό.

Το πιθανότερο είναι να συμβεί το πρώτο, αν και ήδη στον ΑΝΤ1 αναζητούνται λύσεις ώστε το κοινό που δεν παρακολουθεί τη σειρά τον τελευταίο 1,5 χρόνο να γνωρίσει την πλοκή, ώστε να ενισχυθεί ο συνολικός αριθμός τηλεθεατών. 

  • Θα παρακολουθούμε το ρεπορτάζ από κοντά…

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Ορφέας Αυγουστίδης – «Στη σχέση με τη σύζυγό μου υπάρχουν απογοητεύσεις και εντάσεις, σκεφτόμαστε να κάνουμε δεύτερο παιδί»

My Style Rocks – Ξέσπασε σε κλάματα η Ελεάνα – «Τα έχω παρατήσει…»