in

Τηλεοπτική βόμβα – “Σφήνα” ο ΑΝΤ1 στις διαπραγματεύσεις του με τα άλλα κανάλια;

Σας είπα το Σάββατο για την έκτακτη πληροφορία που “έσκασε” το κινητό μου και έκανε λόγο για πρόταση – βόμβα στον Νίκο Μουτσινά από το STAR που αν απαντηθεί θετικά, θα μιλάμε για ανατροπή των όσων ξέραμε για τον ALPHA. 

  • Χθες στη “Real News”, η Ναταλία Ανδρικοπούλου έγραψε για τον ΑΝΤ1 ο οποίος μπαίνει “σφήνα” στις διαπραγματεύσεις του Μουτσινά με τα άλλα κανάλια και μάλιστα όχι με late night εκπομπή, αλλά με ψυχαγωγικό πρόγραμμα που κρατείται στο Μαρούσι ως επτασφράγιστο μυστικό.

Ποιο είναι το “ατού” του ΑΝΤ1 που κάνει τον Μουτσινά να είναι κοντά στο να “τινάξει” στον “αέρα” τις άλλες διαπραγματεύσεις που κάνει;  Ότι στο «πακέτο» συνεργασίας που συζητούν οι δύο πλευρές μπαίνει και η ταινία του Ν. Μουτσινά «Τα βαφτίσια», για την οποία ο γνωστός ηθοποιός αναζητεί συμπαραγωγό.

  • Ο Μουτσινάς αξιολογεί προτάσεις από ALPHA, STAR και τώρα καλοβλέπει πολύ και τον ΑΝΤ1 με τα νέα δεδομένα. Εκτός “κάδρου” φαίνεται πως έχει βγει τόσο το MEGA (λόγω κακής οικονομικής πρότασης, όσο και η επιστροφή του ΣΚΑΙ.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Βίντεο που σοκάρει – Διάσημη αισθητικός έπεσε στο κενό για μια Selfie

Gay έγκλημα στα Πατήσια – Τον έσφαξε επειδή τον ζήλευε