in

Τηλεοπτική βόμβα – Ο ΑΝΤ1 “κλέβει” το “GNTM” από το STAR; Όλο το ρεπορτάζ…

Μία ενδιαφέρουσα διακαναλική “μάχη” αναμένεται να εξελιχθεί το επόμενο διάστημα ανάμεσα σε ΑΝΤ1 και STAR. Ανάμεσα τους τα δικαιώματα του “GNTM”, τα οποία για λίγο διάστημα ακόμα ανήκουν στο STAR. 

  • Μαθαίνω από τον Γενάρη και μετά το ριάλιτι μόδας είναι ελεύθερο στην τηλεοπτική αγορά και οι διεκδικητές το καραδοκούν. Από τη μία το STAR δεν έχει αποφασίσει σίγουρα το ότι θα επανέλθει στις οθόνες του, από την άλλη ο ΑΝΤ1 το περιμένει στη γωνία. Άλλωστε, το κανάλι του Αμαρουσίου το είχε στο δυναμικό του για μία σεζόν από το 2009 μέχρι το 2011.

Το STAR με αυτή τη διαρροή πιέζεται να αγοράσει τα δικαιώματα του “GNTM” χωρίς καν να έχει αποφασίσει αν το θέλει, ενώ ο ΑΝΤ1 μαθαίνω πως ετοιμάζεται με μία οικονομική πρόταση – βόμβα στη μαμά εταιρεία παραγωγής του παιχνιδιού. Μάλιστα, στελέχη του ΑΝΤ1 δηλώνουν ικανά να το βγάλουν ακόμα μέσα στη σεζόν αυτή, ώστε να έχουν προβάδισμα στη διαπραγμάτευση.

  • Το STAR εκτιμά πως κερδίζει πόντους λόγω της  σταθερής συνεργασίας με τη μαμά εταιρεία παραγωγής από το 2018 μέχρι το 2022. Εκεί όμως έρχεται ο ΑΝΤ1 έχοντας “άτυπα” στο δυναμικό του τη Βίκυ Καγιά, πρόσωπο ιδιαίτερα αγαπητό στους ανθρώπους που διαχειρίζονται τα δικαιώματα του φορμάτ ανά τον κόσμο. Και λέω άτυπα, καθώς από τον Ιούνιο έχει γίνει κουβέντα ανάμεσα σε ΑΝΤ1 και Καγιά και έχουν τεθεί οι βάσεις για μελλοντική συνεργασία.

Τι νομίζετε;

-1 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Παρασκήνιο ALPHA – Ο Μάνεσης στον Αντ1 και η Τατιάνα το Σαββατοκύριακο;

Η Κατερίνα Καινούργιου θα γίνει νονά – Σήμερα η βάφτιση του παιδιού της κολλητής της