in ,

LoveLove LOLLOL CuteCute

Τι θα φέρει ο Νάσος Γουμενίδης και το “Επι Τόπου” στην πρωϊνή ζώνη του Σαββατοκύριακου στο Open

Γνωρίζω καλά πως ο ανταγωνισμός στην πρωϊνή ζώνη του Σαββατοκύριακου είναι και μεγαλύτερος και πιο απαιτητικός. Ωστόσο δεν ανήκω σε εκείνους που δεν ρισκάρουν στην ζωή τους. Είτε στην προσωπική αλλά κυρίως στην επαγγελματική. 

Για μένα και την ομάδα μου η μετακίνηση μας απο την μεσημεριανή ζώνη του καναλιού μας στο πρωϊνό συνιστά μια ακόμη πρόκληση. Και συνάμα μια εσωτερική προαγωγή.

  • Κάποιοι βιάζονται να βγάλουν συμπεράσματα. Όπως έκαναν και απο την αρχή της σεζόν για το μεσημεριανό σλοτ. Εκεί που τις τελευταίες δυο εβδομάδες η εκπομπή έφερνε 7άρια σε μέσο όρο στο γενικό και 5άρια στο δυναμικό. 

Στο Open έτσι… όχι στο Mega και στον Alpha.

Δεν θα μείνω στα νούμερα και στα εμπορικά αποτελέσματα μας. Θα μείνω στην ψυχή και στην ομάδα μας. Εκεί που παράγεται και μετουσιώνεται η τρέλα μας για την δουλειά σε ένα πολύ ανταγωνιστικό τηλεοπτικό περιεχόμενο.

  • Σε αυτό θα στηριχτούμε παρότι τα βουνά μπροστά μας είναι και μεγάλα και σε πολλές περιπτώσεις αμετακίνητα. Όμως έχουμε μάθει να σκαρφαλώνουμε παντού με γυμνά χέρια. 

Όλοι μαζί. Ο Δημήτρης, ο Κλοντιάν, η Ελίνα, η Τζώρτζια, η Μαρία, η Αντιγόνη, ο Θοδωρής, ο Νίκος, ο άλλος Νίκος, ο παραγωγός μας ο Χρήστος και ο σκηνοθέτης μας ο Άρης… η Νίκη που μας ντύνει και τα κορίτσια στο μακιγιάζ που μας καμουφλάρουν.

Αυτοί είμαστε… και ερχόμαστε απο αυτό το Σαββατοκύριακο στις 09.50 ζωντανά με πολλά αποκλειστικά.

 

 

Τι νομίζετε;

-5 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

5 Comments

  1. Nασούλη, αν θεωρείς επιτυχία τα 5αρια στο δυναμικό, να σου θυμίσω ότι η Σίσσυ τα Σαββατοκύριακα στο OPEN στη ζώνη που θα παίζει η εκπομπή σου έκανε σταθερά διψήφια. Για αποκατάσταση της αλήθειας.

Αγροτικές κινητοποιήσεις – Ποιους δρόμους κλείνουν σήμερα οι αγρότες

Επίδομα θέρμανσης με ρεύμα – Πότε θα γίνει η έκπτωση από 45 έως 480 ευρώ στους λογαριασμούς