Τι “ψήνουν” Μαρινάκης… Βαρδινογιάννης και Κυριακού – Το streaming και ο νέος τρόπος μέτρησης τηλεθέασης

1 Min Read

Κάτι μεγάλο ψήνεται στα media… και αυτή τη φορά δεν είναι φήμη. Είναι σχέδιο. Οι ισχυροί του παιχνιδιού — Βαγγέλης Μαρινάκης, Θοδωρής Κυριακού και η πλευρά Βαρδινογιάννης — φαίνεται πως ενώνουν δυνάμεις για να μπουν δυνατά στο streaming. Στόχος; Να στηθεί μια τρίτη δύναμη απέναντι σε Cosmote TV και Nova, με ελληνικό περιεχόμενο, σειρές και ταινίες που θα παίζουν… εντός έδρας.

 

  • Το project δεν ξεκίνησε τώρα. Δουλεύεται καιρό, με τη βάση να έχει ήδη μπει από την Percapita και τα δικαιώματα της SuperLeague (εκτός Παναθηναϊκού). Η ΕΡΤ μπήκε στο κάδρο αλλά είπε «όχι» — και κάπου εκεί καθάρισε το τοπίο. Τώρα προχωρούν.

 

Και μαζί τους προχωρά και μια πιθανή ανατροπή στην τηλεοπτική αγορά. Γιατί όταν οι «μεγάλοι» ενώνονται… δεν φτιάχνουν απλά πλατφόρμα. Αλλάζουν το παιχνίδι. Και το σημαντικότερο όλων; Η πρωτοβουλία αυτή “γεννά” πολλές νέες θέσεις εργασίας στον χώρο που τις έχει τόσο μεγάλη ανάγκη.

Και κάτι τελευταίο. Μήπως αυτή η πρωτοβουλία αναμένεται να ανοίξει την όρεξη και στην ανάγκη να δημιουργηθεί και ένας ακόμη τρόπος μέτρησης της τηλεθέασης; Ήρεμα ρωτάω!

Share This Article