in ,

OMGOMG

Τι φταίει; “Σεισμός” στο Mega με το 6.6% της Μελέτη

Ποσοστά – σοκ τα χθεσινά νούμερα της Ελεονώρας Μελέτη, καθώς σημείωσε πολύ χαμηλά μονοψήφια. 

  • Τηλεθέαση που σίγουρα προκαλεί τεράστιο πανικό στα στελέχη του Mega και οριστικοποιούν και τις αποφάσεις τους για το τέλος της ίδιας στην πρωινή ζώνη. Σίγουρα αυτή η κατάσταση δεν βοηθά επικοινωνιακά και το κανάλι να «στρώσει» το έδαφος για τη μετακίνησή της το βράδυ από τη στιγμή που φεύγει από το πρωί ούσα “λίγη”.

Τι φταίει όμως άραγε και το «Mega Καλημέρα», ακόμα και με την αλλαγή ώρας δεν «τραβάει» με τίποτα;

  • Ο Κώστας Τσουρός δείχνει να βαριέται – μάλλον έχει κλείσει στον Λιάγκα την επόμενη χρονιά και περιμένει να τελειώσει η σεζόν – τα θέματα δεν έχουν virality και τον τελευταίο καιρό η ομάδα δείχνει να έχει χάσει την χημεία της. Η Μελέτη το παλεύει αλλά δεν αρκεί.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

  1. Εκτος απο την εκπομπη που εκανε με Κοσιαβα και Μαλη εγω δεν θυμαμαι αλλη επιτυχια της Μελετη, παρολα αυτα ολοι οι του χωρου της μιλουν για μια καλη παρουσιαστρια !! Στην Ελλαδα οι καλοι παρουσιαστες ειναι αυτοι που κανουν ασθμαινοντας επταρια , δεκαρια , και να ειναι και τυχεροι αντε και δωδεκαρια!! Το να εχεις δοκιμαστει σε 100 διαφορετικα πραγματα , αλλα να ειχες μια επιτυχια αντε δυο δεν αποδεικνυει οτι εισαι μια πετυχημενη παρουσιαστρια. Παρολα αυτα η Ελεονωρα προχωραει ακαθεκτη με τις ευλογιες των υπευθυνων , που δεν κανουν την δουλεια τους σωστα

Σοβαρό τροχαίο τα ξημερώματα στην Αρτέμιδα – Απεγκλώβισαν τον οδηγό χωρίς τις αισθήσεις του

Η κατρακύλα του Μουτσινά – Πήρε πάσα 14,1% και το… “αποτελείωσε” με μονοψήφια…