in

OMGOMG LOLLOL CuteCute

Θυμάστε την Μελίτα Μιχαήλ από τους «Στάβλους της Εριέτας Ζαΐμη»; – Δείτε πώς είναι σήμερα

Την Φαίη Κοκκινοπούλου μπορεί να την γνωρίσαμε το 1991 όταν ήταν στο βασικό καστ της σειράς Αξιότιμοι κύριοι που προβαλλόταν στην ΕΤ1, ωστόσο, αγαπήθηκε μέσα από την συμμετοχή της στην σειρά «Οι Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη» που παιζόταν με τεράστια επιτυχία από το 2002 έως το 2004.

  • Στη σειρά αυτή υποδυόταν την Μελίτα Μιχαήλ, μια Σαμιώτισσα κρατούμενη των φυλακών και βαρυποινίτισσα που φυλακίστηκε για το φόνο ενός φαντάρου, ο οποίος είχε σκοτώσει την αδερφή της, όταν εκείνη του ανακοίνωσε ότι ήταν έγκυος από αυτόν και δεν επρόκειτο να κάνει έκτρωση.

Στη σειρά κάνει το κορίτσι του Νίκου Σεργιανόπουλου (Παυλάτος). Η Μιχαήλ μισεί, αρχικά, τον Παυλάτο γιατί όταν αυτή καταφθάνει στις φυλακές Καλάμου, κάνει μια προσπάθεια να αποδράσει, η οποία καταλήγει σε αποτυχία εξαιτίας του, διότι αυτός πίστευε πως το καλύτερο για αυτή ήταν να παραμείνει στις φυλακές.

Στη συνέχεια, συνεργάζεται με τη Ντάνου, συμμετέχοντας σε ένα από τα σχέδια εκδίωξης του Παυλάτου από τις φυλακές, με αντάλλαγμα το να τη βοηθήσει η Ντάνου να αποδράσει.

Αργότερα, όμως, η Μιχαήλ ερωτεύεται τον Παυλάτο, όταν αυτός της αποκαλύπτει ότι είναι ερωτευμένος μαζί της και ότι ψάχνει στοιχεία για την υπόθεση του φόνου που διέπραξε αυτή, τα οποία θα λειτουργήσουν υπέρ της.

Τελευταία της εμφάνιση στην τηλεόραση ήταν στη σειρά Ατρόμητοι το 2009 που είχε τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Από τότε την βλέπουμε αποκλειστικά και μόνο στο θέατρο, ενώ οι δημόσιες εμφανίσεις της είναι ελάχιστες.

Μια σπάνια κοινή εμφάνιση πραγματοποίησαν οι ηθοποιοί Φαίη Κοκκινοπούλου και Αντώνης Καφετζόπουλος, οι οποίοι υπήρξαν στο παρελθόν ζευγάρι για πολλά χρόνια.

Ενώ παλαιότερες δημόσιες εμφανίσεις της βρίσκουμε από το 2019.

   

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

  1. Οι Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη, μου άρεσαν ακόμα περισσότερο κι από τους Δύο Ξένους.
    Και οι Δύο Ξένοι είναι υπέροχη σειρά, σαφώς. Όμως οι Στάβλοι είχαν το κάτι παραπάνω.

Πανικός σε παραλία της Εύβοιας – Κορμός δέντρου έπεσε δίπλα σε λουόμενους!

Τέλος τα χάρτινα εισιτήρια στα λεωφορεία – Έρχεται πληρωμή με…