in

Θύμα κλοπής η Φελίσια Τσαλαπάτη

Μία δυσάρεστη εμπειρία βίωσε χθες η Φελίσια Τσαλαπάτη. Η παρουσιάστρια του ΟΡΕΝ, όπως αποκάλυψε η ίδια στον αέρα του Καλοκαίρι Yes, έπεσε θύμα ηλεκτρονικής απάτης και κλοπής, όταν επιτήδειοι κατάφεραν να υποκλέψουν τα στοιχεία της τραπεζικής της κάρτας και να της αποσπάσουν χρήματα.

  • «Έχουμε τίποτα για τα οικονομικά; Γιατί μου έκλεψαν την κάρτα χθες. Μπήκαν στην κάρτα μου και μου πήραν τα λεφτά», ανέφερε αρχικά η Φελίσια Τσαλαπάτη, την ώρα που η Αγγελική Μανουσάκη έκανε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας.

«Είχες πει χθες ότι θα μου κλέψουν τα λεφτά ή κάτι τέτοιο; Είναι αυτό που άμα δεν το πάθεις, δεν ακούς. Λες: α εγώ θέλω να ακούσω τα ερωτικά μου. Μετά παθαίνεις το άλλο και λες: α δεν μου το ‘πε. Όχι, σου το είπε, εσύ δεν άκουσες», σχολίασε στη συνέχεια χαριτολογώντας η παρουσιάστρια.

  • «Τα είπες χθες, Αγγελική, και βγήκανε!», τόνισε από την πλευρά της η Μαριάντα Πιερίδη, ενώ η Φελίσια Τσαλαπάτη δεν έδωσε παραπάνω πληροφορίες σχετικά με τους πιθανούς δράστες και το ακριβές χρηματικό ποσό που της απέσπασαν.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Κι όμως – Ο ήχος μπορεί να ταξιδέψει στο κενό και τώρα μάθαμε πώς

Πιλότος πέθανε κατά την διάρκεια πτήσης – Τον βρήκαν στο μπάνιο του Boeing 787