in

OMGOMG

Θρήνος στο Λουτράκι – Νεκρός ο Ταξίαρχος Μανώλης Κονσολάκης

Βαρύ πέπλο πένθους σκέπασε το Λουτράκι και τη Βιάννο, όπως και το Λαύριο, από την είδηση του θανάτου του Ταξίαρχου Μανώλη Ι. Κονσολάκη ανώτατου αξιωματικού της Αστυνομίας.

  • Σύμφωνα με το viannitika, ένα συνηθισμένο πρόβλημα υγείας, ήταν η απαρχή για περαιτέρω επιπλοκές, με συνέπεια να χαθεί στα 56 του χρόνια ο Ταξίαρχος.

 

Ο Μανώλης εντάχθηκε στο Αστυνομικό Σώμα και κατάφερε να ανελιχθεί στα ανώτατα αξιώματα της ιεραρχίας του Αστυνομικού Σώματος. Υπήρξε άριστος Αξιωματικός και υπηρέτησε σαν Αστυνομικός Δ/ντής στο Τμήμα Ασφαλείας Λαυρίου, στο Αστυνομικό Τμήμα Λαυρίου, στην Δ/νση Ειδικών Αστυνομικών Δυνάμεων και στα Εναέρια Μέσα Σωμάτων Ασφαλείας στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών.

  • Αποστρατεύτηκε με τον βαθμό του Ταξιάρχου. Ήταν παντρεμένος με την ψυχολόγο Ειρήνη Πρέκκα και απέκτησαν δύο παιδιά, τον Γιάννη 15 ετών μαθητή του Μουσικού Λυκείου Παλλήνης και την Ουρανία 11 ετών μαθήτρια Ε’ τάξης του 3ου Δημοτικού Σχολείου Λαυρίου.

 

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλλεί στον Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέα Λαυρίου την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου και ώρα 11:30 και η Ταφή θα γίνει στο κοιμητήριο Λαυρίου.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Θρίλερ στην Θεσσαλονίκη – Βρήκαν καμμένο έναν άντρα σε εγκαταλελειμμένο κτήριο

Νίκη Παλληκαράκη – ” Με ενοχλεί που πρέπει ν΄απολογηθω… επειδή δεν έκανα παιδί”