in

CryCry

Θρήνος στην οικογένεια της ΑΕΚ! Νεκρός αγαπητός οπαδός. Μυστήριο χτύπημα στο κεφάλι

Φέρεται να έπεσε και να χτύπησε σοβαρά στο κεφάλι, ένας τραυματισμός που τον οδήγησε στην εντατική και στη συνέχεια αποδείχτηκε θανάσιμος.

Η ΑΕΚ πανηγύρισε πρόσφατα την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο ματς με τον Βόλο, στη Νέα Φιλαδέλφεια, μέσα σε φανταστική ατμόσφαιρα! Ο κόσμος της ομάδας πανηγύρισε δεόντως τον τίτλο, πέντε χρόνια μετά την τελευταία κατάκτηση, αφού η Ένωση σήκωσε το τρόπαιο ξανά μέσα στην ιστορική της έδρα.

  • Τα επινίκια κράτησαν για μέρες με τους Ενωσίτες να γλεντούν έξω από το γήπεδο! Ωστόσο μερικές φορές πάνω στη μέθη των πανηγυρισμών μπορεί να συμβούν και απρόοπτα. Είναι αυτό που λέει ο λαός «ο διάολος έχει πολλά ποδάρια».

Συγκεκριμένα ένας οπαδός της ΑΕΚ που είχε κάνει μεγάλη κατανάλωση αλκοόλ, φέρεται να έπεσε και να χτύπησε σοβαρά στο κεφάλι, ένας τραυματισμός που τον οδήγησε στην εντατική. Το χτύπημα όμως απ’ ότι φαίνεται του προκάλεσε μεγάλη ζημιά και μετά από μερικές ημέρες υπέκυψε, σκορπώντας μεγάλη λύπη στους Ενωσίτες, καθότι ήταν πολύ γνωστός και αγαπητός.

Οι συνθήκες όμως κάτω από τις οποίες συνέβη το ατύχημα χρειάζονται να διερευνηθούν περισσότερο και η οικογένειά του, φέρεται σύμφωνα με αυτά που διαβάζουμε στα Social Media, να ζητά να ανοίξουν οι κάμερες του γηπέδου, ούτως ώστε να διαλευκανθεί πως συνέβη το κακό και έφυγε ένας άνθρωπος που υπήρξε από τις πιο χαρακτηριστικές φυσιογνωμίες στον οπαδικό χώρο της ΑΕΚ.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Αυτή είναι η κρυφή ταυτότητα της Βουγιουκλάκη – Τα αμφιλεγόμενα μυστικά της ηλικίας της

Οι άνθρωποι που αντί για νερό τρέχει… πετρέλαιο στις βρύσες τους!