Θρήνος στη Μαγνησία – Νεκρός ο Χρήστος Πιλάτος

1 Min Read

Θρηνούν οι Αφέτες τον χαμό ενός νέου ανθρώπου, μόλις 37 ετών, του Χρήστου Πιλάτου ο οποίος έδινε μάχη με ασθένεια και το τελευταίο διάστημα νοσηλεύονταν στον Ευαγγελισμό. Ο Χρήστος ήταν ένα παιδί του χωριού, χαμογελαστός και αγαπητός σε όλους. Ασχολούνταν με τα αγροτικά και τίποτα δεν προμήνυε το τέλος του. Πριν από τρεισήμισι περίπου χρόνια αρρώστησε και παρά τις μάχες που έδωσε η πορεία της υγείας του δεν ήταν καλή.

  • Σύμφωνα με πληροφορίες η σορός αναμένεται αύριο να φτάσει στον Βόλο και η κηδεία πιθανώς να τελεστεί την Κυριακή των Βαΐων, μετά τη λειτουργία. Ο 37χρονος αφήνει πίσω του τους συντετριμμένους γονείς του, αλλά και τις δύο αδελφές του.

Ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου του χωριού, κ. Ιωάννου σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα σημειώνει χαρακτηριστικά “Κεραυνός εν αιθρία έπεσε στην μικρή κοινωνία του χωριού μας η θλιβερή είδηση του αδόκητου χαμού ενός νέου χωριανού μας, ενός παλικαριού και δικού μου γειτονόπουλου. Του Χρήστου του Πιλάτου. Σήμερα ο Χρήστος ταξιδεύει για τον Παράδεισο και την γειτονιά των αγγέλων. Δεν υπάρχουν λόγια παρηγοριάς. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια. Λίτσα και Αποστόλη σκύβω ταπεινά το κεφάλι μου μπροστά σας”.

Share This Article