in

CryCry

Θρήνος για την άτυχη Μαριλένα – Τα πρώτα Χριστούγεννα χωρίς το τρίμηνο βρέφος της

Με τον πιο άσχημο τρόπο αποφάσισε να αποχαιρετήσει μία οικογένεια στη Λεμεσό ο παλιός χρόνος, ντύνοντας την στα μαύρα, αφού λίγο πριν φύγει το 2022, πήρε μαζί του και τα όνειρα της 25χρονης Μαριλένας Κωνσταντινίδου, που έσβησε στην άσφαλτο.

  • Η είδηση του θανάτου της Μαριλένας, μετά από σοβαρό τροχαίο στο οποίο ενεπλάκησε με τον σύντροφο και το τρίμηνο βρέφος τους, σκόρπισε θλίψη σε όλη την Κύπρο, καθώς η τραγωδία ήρθε λίγες ημέρες πριν η νεαρή προλάβει να γιορτάσει τα 26α γενέθλιά της, ενώ αυτή η Πρωτοχρονιά ήταν η πρώτη που θα γιόρταζε με το νέο της ρόλο ως μανούλα, καθώς μόλις τον περασμένο Σεπτέμβριο είχε φέρει στη ζωή το παιδάκι της.

Η άτυχη νέα μανούλα, μαζί με τον 22χρονο σύντροφό της και το τριών μηνών βρέφος τους βρίσκονταν στο δρόμο, για να φτάσουν σε ρεβεγιόν υποδοχής του 2023, ωστόσο η μοίρα τους έπαιξε άσχημο παιχνίδι.

 

  • Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο νεαρός ενώ οδηγούσε το όχημα στο οποίο επέβαινε η μικρή οικογένεια, στον δρόμο Ακρωτηρίου προς Κολόσσι, έχασε τον έλεγχο του, με αποτέλεσμα αυτό να ανατραπεί.

Η άτυχη 25χρονη, την ώρα του τροχαίο βρισκόταν στην θέση του συνοδηγού, ενώ το τρίμηνο βρέφος ήταν στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου, σε ειδικό κάθισμα για παιδιά.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Ακάρ – “Λάθος οι υπολογισμοί της Ελλάδας για το Καστελόριζο”

Έλληνας που κάνει τον γύρο του κόσμου πέρασε την Πρωτοχρονιά στη Βραζιλία – «Πάρτι από το πρωί μέχρι το βράδυ»