in

OMGOMG

Θρίλερ στον Έβρο – Εδώ βρέθηκε νεκρή η 28χρονη επικεφαλής του Καρναβαλιού. «Κανείς δεν πιστεύει ότι αυτοκτόνησε»

Στο πένθος έχει βυθιστεί το Τυχερό του Έβρου, μετά τον θάνατο της 28χρονης επικεφαλής του καρναβαλιού και των αποκριάτικων εκδηλώσεων.

H κοπέλα βρέθηκε νεκρή με ένα μαχαίρι καρφωμένο στο στήθος της, σε περιοχή του χωριού Λευκίμη Σουφλίου.

Την ώρα που το θρίλερ σχετικά με το αν πρόκειται για αυτοκτονία ή εγκληματική ενέργεια συνεχίζεται, το protothema βρέθηκε στη χαράδρα περίπου 40 μέτρων που εντοπίστηκε το πρωί της Δευτέρας η σορός της 28χρονης και δίπλα της η μοτοσικλέτα που οδηγούσε.

  • Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα δύσβατο σημείο, σε μια στροφή του δρόμου που οδηγεί προς τις κεραίες της ΕΡΤ και μέχρι αυτήν την ώρα παραμείνει αποκλεισμένο με κορδέλες της Ελληνικής Αστυνομίας. Στο σημείο που εντοπίστηκε νεκρή η 28χρονη, υπάρχουν ακόμα τα γάντια που χρησιμοποίησαν οι διασώστες και το προσωπικό της ΕΛ.ΑΣ., ενώ η μοτοσυκλέτα που οδηγούσε μεταφέρθηκε για έλεγχο στη σήμανση.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο:

Θρίλερ στον Έβρο: Σε αυτή τη Χαράδρα βρέθηκε νεκρή η 28χρονη επικεφαλής του Καρναβαλιού-«Κανείς δεν πιστεύει ότι αυτοκτόνησε»Θρίλερ στον Έβρο: Σε αυτή τη Χαράδρα βρέθηκε νεκρή η 28χρονη επικεφαλής του Καρναβαλιού-«Κανείς δεν πιστεύει ότι αυτοκτόνησε»Θρίλερ στον Έβρο: Σε αυτή τη Χαράδρα βρέθηκε νεκρή η 28χρονη επικεφαλής του Καρναβαλιού-«Κανείς δεν πιστεύει ότι αυτοκτόνησε»

Μέχρι στιγμής, το σενάριο που εξετάζεται πιο σοβαρά από την αστυνομία είναι αυτό της αυτοχειρίας, ωστόσο δεν έχει αποκλειστεί ακόμα το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Σε απόγνωση ο Πέτρος Φιλιππίδης – Σε 7 μέρες χάνει και το τελευταίο σπίτι του σε πλειστηριασμό για 176.000 ευρώ

Θύμα ένοπλης ληστείας πρώην Δήμαρχος – Βγήκε να πετάξει τα σκουπίδια και…