in

AngryAngry LOLLOL OMGOMG

Θρίλερ στην Πάτρα – Βγαίνουν τα αποτελέσματα για το αυτοάνοσο της Ρούλας Πισπιρίγγου…

Μια σημαντική εξέλιξη που ενδέχεται να ανατρέψει τα μέχρι τώρα δεδομένα έρχεται στη υπόθεση της Πάτρας και η οποία θα κάνει αίσθηση σε όλο το πανελλήνιο.

  • Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του dete, από μέρα σε μέρα αναμένεται να έχει στα χέρια του, ο συνήγορος  Αλέξης Κούγιας, της 34χρονης μητέρας από την Πάτρα, που κατηγορείται για τον θάνατο των παιδιών της, τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες είχε υποβληθεί το περασμένο διάστημα.

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές του dete από τις εξετάσεις έχει προκύψει η διάγνωση που συνδέεται με σοβαρό αυτοάνοσο.

  • Οι ίδιες πηγές ανέφεραν στο dete ότι η 34χρονη “πάσχει από μια πολυσυστηματική νόσο( νεφρά ήπαρ καρδιά κλπ) που πολλές φορές αν δεν εντοπιστεί εγκαίρως και δεν λάβεις τη κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή μπορεί να οδηγήσει ακόμα και στο θάνατο”.

Πρόκειται για μια ιδιαίτερα σημαντική εξέλιξη για την υπερασπιστική γραμμή, καθώς θεωρείται σχεδόν σίγουρο ότι ο έμπειρος ποινικολόγος θα στηριχθεί πάνω σε αυτό για την πορεία της υπερασπιστικής του γραμμής. Σε επικοινωνία του dete με τον Αλέξη Κούγια, ο συνήγορος υπεράσπισης επιβεβαίωσε τις παραπάνω πληροφορίες λέγοντας χαρακτηριστικά «πράγματι περιμένω κάτι τέτοιο».

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

6 Comments

  1. ”Βρείτε που μένει ο Μανος Δασκαλάκης και θα καταλάβετε τον λόγο που πέθανε η Τζωρτζίνα”. Ρούλα 2022 με κλειστή μυτούλα. Αυτά άραγε θα φτάσουν στο δικαστήριο η θα μας φλομώσουνε στο ψέμα για αυτοάνοσα?

Νεκρός ο Στηβ Κακέτσης – Συγκινεί το “αντίο” της Κιουρτσάκη «Ήσουν ο μόνος αληθινός πατέρας»

Νεκρός ο Στηβ Κακέτσης – Η «νεράιδα» το όραμα, η «καταστροφή» και οι γυναίκες της ζωής του