in

OMGOMG

Θρίλερ στην Πάτρα – Ο ιατροδικαστής Νίκος Καρακούκης απαντά στον Κούγια για την Πισπιρίγκου

Τη δική του απάντηση στον συνήγορο της Ρούλας Πισπιρίγκου, Αλέξη Κούγια, έστειλε με δημόσια επιστολή ο ιατροδικαστής, Νίκος Καρακούκης σχετικά με την πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας.

Σημειώνεται πως ο ιατροδικαστής Νίκος Καρακούκης μαζί με τον Νίκο Καλογρηά, συνέταξαν την ιατροδικαστική έκθεση για το θάνατο της Μαλένας και της Ίριδας, όπου διαπίστωσαν ασφυκτικό θάνατο και στις δύο περιπτώσεις. Για την υπόθεση ασκήθηκε ποινική δίωξη στη Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία θα απολογηθεί την Τετάρτη στην ανακρίτρια.

  • Ωστόσο, ο Αλέξης Κούγιας, ως συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου, έχει στρέψει τα βέλη του και κατά του ιατροδικαστή Νίκου Καρακούκη, ενώ σήμερα μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή έκανε λόγο για δίκη «ιατροδικαστών», ενώ τόνισε πως στο υπερασπιστικό τους οπλοστάσιο έχουν 8 ιατροδικαστές, δύο παθολογοανατόμους και ένα καθηγητή πανεπιστημίου.

Αναλυτικά η επιστολή του Νίκου Καρακούκη: 

«Υπηρετώ στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία του Υπουργείου Δικαιοσύνης από το έτος 1993. Από το έτος 2008 διετέλεσα Προϊστάμενος της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Πειραιά έως το έτος 2013 και έκτοτε έως και σήμερα είμαι Προϊστάμενος της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών.

Η δική μου αποστολή είναι η έρευνα και η γνωστοποίηση των αποτελεσμάτων αυτής. Δεν είμαι τεχνικός σύμβουλος διαδίκων, δεν αμείβομαι από δικηγόρους και συμβάλλω στην απονομή της δικαιοσύνης ανεξαρτήτως κατηγορουμένων και κατηγόρων.

Καίτοι η σιωπή είναι πράγματι χρυσός, εκτιμώ ότι, επειδή ορισμένοι έχουν υπερβεί τις κόκκινες γραμμές, πρέπει να τοποθετηθώ στις τρεις διαστάσεις του ιδίου ζητήματος που βρίσκεται στην επικαιρότητα τους τελευταίους μήνες

1) Αναφορικά με την ενοχή ή μη της κατηγορουμένης κ. Σ. Πισπιρίγκου αποκλειστικά και μόνο αρμόδια να αποφανθούν είναι τα Δικαστήρια και κανείς άλλος.

2) Αναφορικά με τις συκοφαντικές, ιταμές, ψευδείς σε βάρος μου δηλώσεις του συνηγόρου υπεράσπισης της ανωτέρω Κούγια, στις οποίες ανεξάντλητα, συνεχώς και αδιάκοπα αυτός επιδίδεται, όπως ότι δεν έχω πτυχίο, ότι δεν είμαι Προϊστάμενος, ότι αυτοδιοριστήκαμε στην υπόθεση, ότι το πόρισμα είναι κωμικό κλπ, αρμόδια αποκλειστικά και μόνο είναι τα αστικά Δικαστήρια ενώπιον των οποίων θα εκδικαστεί η εναντίον του αγωγή μου και κανείς άλλος.

3) Δηλώσεις που γίνονται δημόσια δια του τύπου στα πλαίσια επηρεασμού της κοινής γνώμης με τις οποίες απαξιώνονται θεσμοί, καταρρακώνονται υπολήψεις, υποτιμώνται επαγγελματικά προσόντα, πολυετής επαγγελματική εμπειρία, εκπαιδευτικά ιδρύματα, υποβιβάζονται και μηδενίζονται τίτλοι σπουδών όπως διδακτορικών περί των οποίων «λογικό» να αγνοούν τον τρόπο κτήσης τους οι μη κατέχοντες κλπ και γενικά επιθέσεις με ανοίκειο τρόπο κατά παντός, δυστυχώς προσβάλλουν την νοημοσύνη μας, τον πολιτισμό μας και δεν συμβάλλουν στην απονομή της δικαιοσύνης.

Αθήνα 10 Ιανουαρίου 2023

Νικόλαος Γ. Καρακούκης

Διδάκτωρ Ιατροδικαστικής ΕΚΠΑ

Προϊστάμενος Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών.»

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

2 Comments

  1. Η ”χαροκαμένη” βρήκε το άτομο που μπορεί να ακολουθήσει την δικη της τακτική. Τόσα χρονια στην Πάτρα απειλούσαν και εκφόβιζαν τον κόσμο να κρατάει το στόμα του κλειστό.

Νεκρός ο Παναγιώτης Τζένος – Στην Πάτρα ο Βαγγέλης Μαρινάκης για το «τελευταίο αντίο»

Ανακοίνωση ΕΟΦ – Αυτά είναι τα φάρμακα σε έλλειψη. Ποια σκευάσματα τα αντικαθιστούν