in

LOLLOL

Θρίλερ στην Πάτρα – Μήνυση Κούγια κατά τηλεοπτικών εκπομπών στη δίκη της Πισπιρίγκου

Νέα μήνυση υπέβαλε σήμερα ο Αλέξης Κούγιας κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας που δικάζει την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου για την ανθρωποκτονία και την απόπειρα ανθρωποκτονίας της κόρης της, Τζωρτζίνας.

Ο κ. Κούγιας υπέβαλε μήνυση κατά των εκπομπών της Ζήνας Κουτσελίνη, της Τατιάνας Στεφανίδου και του Νίκου Ευαγγελάτου και κατονόμασε το Μάνο Δασκαλακη ως τον άνθρωπο που διαρρέει τη δικογραφία της υπόθεσης σε τηλεοπτικές εκπομπές.

  • «Υποβάλλουμε μήνυση στους παρουσιαστές των εκπομπών και τους συνεργάτες τους. Ζητούμε να διενεργηθεί ο ρόλος της υποστήριξης κατηγορίας και του Μάνου Δασκαλάκη γιατί καθημερινώς διαρρέονται από τη δικογραφία έγγραφα τα οποία είναι γραπτά μηνύματα στο σκληρό δίσκο που δεν έχουμε καν αναγνώσει στο δικαστήριο», ανέφερε ο κ. Κούγιας.

Από την πλευρά της, η εισαγγελέας της έδρας επισήμανε πως «το δικαστήριο δεν θα ασχοληθεί με ότι λέει ο κ. Ευαγγελατος, η κα Κουτσελίνη και όποιος άλλος δημοσιογράφος. Θεωρώ ότι αυτό δεν βοηθάει τη διαδικασία, την ασχημαίνει. Εμείς είμαστε δικαστήριο και δικάζουμε με βάσει όσα παρουσιάζονται εδώ μέσα. Δεν υπάρχει λόγος να διαβιβάσουμε έκθεση στην εισαγγελία. Αν θέλετε να υποβάλλετε μήνυση στο πλαίσιο της διαδικασίας και να διαβιβαστεί με την απόφαση μας στο τέλος της δίκης βεβαίως».

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

2 Comments

  1. Πολύ καλά έκανε ο Κούγιας στους δημοσιοκάφρους τηλεκανίβαλους. Δυστυχώς, έχει δίκιο εδώ πέρα.
    Εκμεταλλεύτηκαν ένα τόσο ευαίσθητο θέμα για την τηλεθέαση. Οι τηλεδίκες είναι ό,τι χειρότερο.
    Δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την πραγματική δικαιοσύνη. Για να μην παρεξηγηθώ. Λιντσάρισμα αξίζει
    στο τέρας την Ρούλα. Είναι όμως εμετική και η εκμετάλλευση των αδικοχαμένων αθώων ψυχών για
    τηλεθέαση.

Βανδή – Μπισμπίκης. Αυτή την φορά ερωτοτροπούν κάτω από τη πίστα (Βίντεο)

Προσοχή! Ο ΕΟΦ ανακαλεί καλλυντικό προϊόν και παρτίδα φαρμάκου