in

AngryAngry CryCry

Θρίλερ στην Πάτρα – Κούγιας. «Ο γιατρός συνέχισε την ανάνηψη της Τζωρτζίνας παρανόμως για 50 λεπτά»

Συνεχίζεται η δίκη για τον θάνατο της Τζωρτζίνας με μοναδική κατηγορούμενη τη Ρούλα Πισπιρίγκου. Έτσι, έξω από τα δικαστήρια ο συνήγορος υπεράσπισής της, Αλέξης Κούγιας, επέρριψε ευθύνες στον γιατρό του νοσοκομείου.

  • «Άρχισε να κάνει ανάνηψη στο δυστυχισμένο κορίτσι, στη Τζωρτζίνα δηλαδή, που είχε υποστεί ανακοπή καρδιάς, έπειτα από 15 με 20 λεπτά. Επειδή γνώριζε ότι αυτό είναι ένα πάρα πολύ σοβαρό θέμα και μπορεί να καταστεί κατηγορούμενος, όχι μόνο γιατί έλειπε από την εφημερία αλλά και γιατί καθυστέρησε να κάνει την ανάνηψη, συνέχισε την ανάνηψη παρανόμως για 50 με 55 λεπτά», ανέφερε ο Αλέξης Κούγιας.

Μάλιστα, πρόσθεσε: «Δηλαδή, είχαμε μια ανάνηψη που ενώ η ιατρική επιστήμη επιβάλλει να γίνει μέσα σε 10 λεπτά, γιατί αλλιώς ο εγκέφαλος καταστρέφεται, αυτός ξεκίνησε μετά από 15 με 20 λεπτά και συνέχισε μέχρι να ανανηφθεί το παιδί. Όμως, γνώριζε ότι το παιδί με αυτή τη διαδικασία της ανανήψεως. Δηλαδή, είτε θα ήταν ένα παιδί χωρίς να βλέπει, χωρίς να καταλαβαίνει, είτε θα ήταν ένα παιδί τετραπληγικό».

Αλέξης Κούγιας: «Μήπως ήθελαν το παιδί νεκρό;»

Συνεχίζονται οι βολές του Αλέξη Κούγια εναντίον των γιατρών της Πάτρας, για την υπόθεση του θανάτου της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Ο συνήγορος υπεράσπισης της 34χρονης μητέρας, η οποία κατηγορείται για τον θάνατο της κόρης της, «άνοιξε πυρ» για ακόμη μια φορά εναντίον των ιατρών, κατηγορώντας τους ως υπαίτιους, για την τετραπληγία της Τζωρτζίνας.

«Θα ζητήσω από το δικαστήριο σήμερα να εκδοθεί παρεμπίπτουσα απόφαση και να διαβιβαστούν τα πρακτικά της δίκης στον αρμόδιο Εισαγγελέα Πατρών, ώστε να ασκηθεί ποινική δίωξη στον αναισθησιολόγο του Καραμανδανείου για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη», ανέφερε ο Αλέξης Κούγιας.

Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε ακόμη για παραμέληση του παιδιού στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών. «Μήπως ήθελαν το παιδί νεκρό;», αναρωτήθηκε ο Αλέξης Κούγιας σε δηλώσεις του έξω από τη δικαστική αίθουσα.

Η δίκη συνεχίζεται με την εξέταση από την υπεράσπιση της εντατικολόγου του ΠΓΝΠ, Ευσταθίας Σαμκινίδου.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

2 Comments

Βάνα Μπάρμπα – «Αφαίρεσα έναν όγκο στον οισοφάγο. Μου βάζουν αίμα με ειδικά φάρμακα»

Survivor All Star Spoiler – Νέα οικειοθελής αποχώρηση «βόμβα». Αυτός ο παίκτης κουνάει… μαντήλι