in

LOLLOL

Θρίλερ στην Πάτρα – Κούγιας εναντίον Καρακούκη. «Θλιβερή η τηλεοπτική του εμφάνιση. Προανήγγειλε αγωγές και μηνύσεις»

«Θλιβερή και εκτός κάθε επιστημονικής προσεγγίσεως» χαρακτηρίζει ο Αλέξης Κούγιας την τηλεοπτική εμφάνιση του ιατροδικαστή Νίκου Καρακούκη στον ALPHA την Πέμπτη.

Ο συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου τονίζει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωσή του ότι ο κ. Καρακούκης «σε μια «στημένη» τηλεοπτική συνέντευξη της παρουσιάστριας Τατιάνας Στεφανίδου ισχυρίστηκε το πρωτοφανές για επιστήμονα ιατρό – ιατροδικαστή, ότι δήθεν τα μωρά παιδιά, είτε αυτά είναι βρέφη, είτε είναι μεγαλύτερα, χάνουν τη ζωή τους, είτε γιατί τα σκοτώνουν οι μητέρες τους, είτε γιατί τα έπαιρνε η κακιά μάγισσα, αποδεικνύοντας το πόσο ανεπαρκής ιατροδικαστής».

  • Προαναγγέλλει δε, μηνύσεις και αγωγές της Ρούλας Πισπιρίγκου εναντίον του και όπως λέει ο κ. Κούγιας, «δεν θα τον σώσει ούτε η κα Σπηλιοπούλου, ούτε κάποια ανώτερη δικαστική δύναμη».

Ολόκληρη η ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια αναφέρει τα εξής:

«Σήμερα το πρωί είδα τη συνέντευξη του δημιουργού, μαζί με τον ιατροδικαστή Καλόγρηα και τον περιφερόμενο σε εκατοντάδες τηλεοπτικές εκπομπές ιδιώτη ιατροδικαστή και πρόεδρο ολίγων ιδιωτών και όχι τακτικών ιατροδικαστών Γρηγόρη Λέων, υποψήφιο δήμαρχο Κουκουβαούνων, της απόλυτης ιατροδικαστικής δικαστικής πλάνης εις βάρος της εντολέως μου Σ.Π., την οποίαν κατέστησαν κατηγορουμένη, αφού συμμετέχοντας σε μια εντελώς παράνομη διαδικασία, αγνόησαν νόμιμες ιατροδικαστικές εκθέσεις – πραγματογνωμοσύνες τριών τακτικών ιατροδικαστών και όχι ιδιωτών, και συγκεκριμένα της διακεκριμένης με 10.000 τουλάχιστον νεκροψίες – νεκροτομές και Προϊσταμένης της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Πατρών κα Αγγελικής Τσιόλα, της διακεκριμένης Ιατροδικαστού Αθηνών με τουλάχιστον 12.000 νεκροψίες – νεκροτομές Χριστίνας Τσάκωνα και του διακεκριμένου τακτικού ιατροδικαστή της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Πειραιώς Σωκράτη Τσαντίρη.

Ο εν λόγω δημιουργός σε μια «στημένη» τηλεοπτική συνέντευξη της παρουσιάστριας Τατιάνας Στεφανίδου ισχυρίστηκε το πρωτοφανές για επιστήμονα ιατρό – ιατροδικαστή, ότι δήθεν τα μωρά παιδιά, είτε αυτά είναι βρέφη, είτε είναι μεγαλύτερα, χάνουν τη ζωή τους, είτε γιατί τα σκοτώνουν οι μητέρες τους, είτε γιατί τα έπαιρνε η κακιά μάγισσα, αποδεικνύοντας το πόσο ανεπαρκής ιατροδικαστής είναι, αφού σκόπιμα, και γι’ αυτό θα μηνυθεί και θα εναχθεί από την κα Σ.Π, εκτός από το γεγονός της συντάξεως και της υπογραφής από αυτόν και τον ιατροδικαστή Καλόγρηα της κωμικού περιεχομένου ιατροδικαστικής γνωμοδοτήσεως (έτσι την χαρακτηρίζουν όλοι οι τακτικοί ιατροδικαστές που έχουν αντίθετη εντελώς άποψη) και θα ζητηθεί από τη Δικαιοσύνη υπέρ της κας Σ.Π, τόσο η ποινική του καταδίκη για τα αδικήματα, τα οποία έχει διαπράξει εις βάρος της, αλλά και η καταβολή σε αυτήν χρηματικής αποζημιώσεως 1.000.000 ευρώ από καθέναν από αυτούς τους τρεις.

Δηλαδή εις βάρος των τριών αυτών, Καρακούκη – Καλόγρηα – Λέων, θα κατατεθούν μηνύσεις και αγωγές για κάθε παράνομη συμπεριφορά τους και θα υποβληθούν μηνύσεις και αγωγές για κάθε παράνομη πράξη τους και για κάθε παρουσία τους σε οποιαδήποτε τηλεοπτική εκπομπή.

  • Μηνύσεις και αγωγές αντιστοίχου αριθμού θα κατατεθούν και κατά όλων των δημοσιογράφων – παρουσιαστών, οι οποίοι όλο αυτό το χρονικό διάστημα συκοφάντησαν και εξύβρισαν την κα κατηγορουμένη.

Ο Καρακούκης στη χθεσινή του θλιβερή και εκτός κάθε επιστημονικής προσεγγίσεως τηλεοπτική του εμφάνιση, όπως υποστηρίζουν οι συνάδελφοί του τακτικοί ιατροδικαστές, οι οποίοι έχουν εντελώς αντίθετη γνώμη από αυτόν και την έχουν διατυπώσει με πλήρη επιστημονική υποστήριξη και βιβλιογραφία εν αντιθέσει με αυτόν και τον Καλόγρηα, οι οποίοι έχουν ουσιαστικά βαφτίσει σαν ιατροδικαστική γνωμοδότηση μια έκθεση ιδεών, με παντελή έλλειψη σεβασμού στην ιατροδικαστική επιστήμη αγνόησε ότι χιλιάδες βρέφη και μεγαλύτερα μωρά κάθε μέρα χάνουν την ζωή τους, τόσο στην Ελλάδα, όσο και σε άλλες χώρες από τις παθολογικές αιτίες που αναπτύσσουν οι κ.κ. Τσιόλα, Τσάκωνα, Τσαντίρης, Μεσογίτης, Κραββαρίτης, Δημακοπούλου, Αϊβατίδης και Κιφνίδης, αλλά και από ιατρικά λάθη και κανείς σοβαρός και επαρκής παγκοσμίως ιατροδικαστής δεν έχει υποστηρίξει και μάλιστα ενώπιον χιλιάδων τηλεθεατών το πρωτοφανές, ότι τα άτυχα αυτά μωρά που χάνουν τη ζωή τους κάθε μέρα, είτε τα έχει σκοτώσει η μητέρα τους, είτε τα παίρνει η κακιά μάγισσα.

Για όλα αυτά που είπε χθες, αλλά και για όλα όσα υποστηρίζει στην ανυπάρκτου επιστημονικού περιεχομένου ιατροδικαστική του γνωμοδότηση, η οποία βασίστηκε μόνο σε φωτογραφίες και σε ένα πανάκι, θα λογοδοτήσει κατόπιν των μηνύσεων και αγωγών της κα Σ.Π. ενώπιον της τακτικής Δικαιοσύνης, όπου δεν θα τον σώσει ούτε η κα Σπηλιοπούλου, ούτε κάποια ανώτερη δικαστική δύναμη, γιατί ακόμη στην Ελλάδα τόσο οι Εισαγγελείς όσο και οι Δικαστές δεν κάνουν δημόσιες σχέσεις, αλλά απονέμουν Δικαιοσύνη, κι εγώ σχεδόν 50 χρόνια δεν έχω δει σε εκατοντάδες υποθέσεις ανθρωποκτονιών να ανατρέπονται πραγματογνωμοσύνες ούτε με φωτογραφίες, ούτε με πανάκια και με αυτά τα στοιχεία να καταδικάζονται αθώοι άνθρωποι, και μάλιστα για αδικήματα που επισύρουν ποινές ισόβιας κάθειρξης».

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

3 Comments

  1. Εάν δεν επέμβει κάποιος θα είναι πραγματικά μεγάλο ρεζίλι για την ελληνική δικαιοσύνη. Αυτός ο άνθρωπος απειλεί καθημερινά επιστήμονες να το βουλώσουν αλλιώς θα φάνε μηνύσεις. Πρέπει κάποιος να τον σταματήσει και να γίνει μια σωστή δικη. Ούτε η κατηγορουμενη έχει να κερδίσει κάτι από αυτόν, έστω και αν είναι ενοχη δεν πρέπει να προστατευθεί με κάποιον τρόπο? Η οικογένεια της δεν βλέπει τι γίνεται?

    • Μα ακριβώς, για να γίνει σωστή δική, η οποία παρεμπιπτόντως γίνεται στο δικαστήριο και όχι στο σαλόνι της Ζηνας, πρέπει όλοι να το βουλώσουν. Όχι μόνο ο Κούγιας. Οι τηλε-ιατροδικαστες, που δεν έχουν σχέση με την υπόθεση, δεν πρέπει να σταματήσουν; Έχει άδικο ο Κούγιας που λέει ότι ο Λέων βάζει για δήμαρχος, εξαργυρωνοντας τη δημοσιότητα που του πρόσφερε η υπόθεση; Μια υπόθεση με την οποία δεν είχε σχέση;

Σοκ στη Λάρισα – Φυλάκιση 4 ετών σε 35χρονη για το τροχαίο με νεκρό τον μουσικό Μάριο Σαρακατσιάνο

Ηλίας Ψινάκης – Φωτογραφίζεται γυμνός και μας θερμοπαρακαλά να μην τον δούμε…